Mirayinnanesi Kizlar telefon alicam maksimum 4000 200 300 ustude olabilir ama memnun kalan yada iyi olan bi telefon onerir misiniz?
Zeynepinannesiii Mirayinnanesi ben samsung a10s kullanıyorum memnunum şarj yönünden özellikle. Alırken piline dikkat edin benimki 4000 . Iyi dayanıyor 2 günde 1 şarj ediyorum bazen.. Bu A serisinin 30 u eşimin arkadaşında var bi kez kamerayla eşimle onu çektim benimkinden daha iyiydi tabi onada bakın derim . Yani a10s ve a30s
Cnngn Mirayinnanesi ben Samsung galaxy A8 kullaniodum eşim Oppo a5s almıştı bana bnmkini de o aldı ama bn bu oppodan hiç memnun değilim eşime dedim satıp başka Samsung tel alicam diye bugün aradım bayii teli satış işlemleri başlattım o telimde kasma donma yoktu herşeyi iyiydi bu tel 1 saatte 1 GB goturuyo aynı dertteyiz canım
minikailemmm Mirayinnanesi huwai modellerine bakabilirsiniz güzel telefon sağlam yani düşmeye karsı felan
Mom064 Mirayinnanesi iphone 7plus kullanıyorum cok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorm fiyatı ne bilmiyorm ama
edaozdxxr iPhone 7, 7s bakabilirsin. Eğer android ise ben de hem iPhone 7 var hem de Oppo A71. Oppoyu daha aktif kullanıyorum. Çok da memnunum.
Minamiz Xiomia redmi 9s kullanıyorum.harika bir telefon.5000 MH şarjı.iki günde bir şarj ediyorum.okadar kullanmama.tavsiye ederim