Ada-Aylin Ek gıdaya geçtiğimizden beri lekeler çıkmıyor. Yeni yıkanan kıyafetleri lekeli çıkıyor makineden, deterjan olarak sabun tozuna geçtim çıkar diye yine de aynı 😟Leke çıkarıcı olarak ne kullanıyorsunuz?
Flamingom Ada-Aylin ebebek ürünlerinden memnunum baby &me çamaşır suyu tozu var ön yıkamada onu kullanıyorum. Bir de leke cıkarıcı fısfıs var. Yıkamadan önce sıkıyorum. Birde yıkayana kadar suda bekletiyorum. Hergün yada 2 güne bir yıkanıyor zaten. Normal deterjan olarak da green clean baby kullanıyorum. İki marka temiz içerik ☺️
Sidal Ada-Aylin ya ben şok da bi temizlik malzemesi buldm çok amaçlı temizleyici dıye perdeye leke gelıyor sıkıyorum hemen geçiyor özellikle koltuk halılarda çok etkili kızım ek gudyaa başladgnda her yer havuç oluyodu üstü falan makinede geçmıyodu onu sıkıyrum öyle atıyorm makineye yada iki dakika elimle yıkıyorm hemen geçiyor denemenizi tavsiye ederim
Edanurdg Ada-Aylin bir çok şey denedim ama beyaz sabun kadar iyisi yok kalıp olan beyaz sabunla lekeli yeri iyice yıkayıp yumuşatıp sonra makineye atıyorum
Keremtugra Sabah uyku tulumumuza kan ilaci dokuldu kosla leke cikarici döküp yikadim tertemiz oldu herzmanda onu kullaniyorum
edaozdxxr Bimde sarı renkli bir yağ sökücü var. Herkes onu çok övüyor. ben bi alıp deneyeceğim. Vanish leke çıkarıcı da çok etkili bu arada.
ozgurkus VERA19 bizim de tüm kıyafetler yemek lekesi önlük takmayı sevmediği için oğlum bir de blw besleniyor.Vanish kosla her lekeyi çıkarır mı acaba 🙄
VERA19 ozgurkus Şu anlık tüm lekeleri çıkardı bizde.Kendi kıyafetlerimiz için de kullanıyorum vallahi tiryakisi oldum onsuz bir hayat düşünemiyorum artık😂