ikizlerinannesi Kızlar biraz önce bir postta gordum 4. Ay aşısinda ates ve huysuzluk oluyomus oraya yazicaktim ama postu bulamadim 🤷♀️ aşıyı yaptirmadan önce ateş düşürücü fitil atsam olurmu olsa yinede ateşi olurmu? Benim iki tane bide gece gece bi tedirgin oldum 🤤
Nurselcaglar ikizlerinannesi bncede vermeyin her bebekte ateş olmayabilir zqten 38.5 üstü şurup öneriyorlar düşmezse oda o yüzden öncesinde bişi kullanmayın bnce
ikizlerinannesi [bilinmeyen] [bilinmeyen] Nurselcaglar En iyisi vermemek dediginiz gbi olamayabilirde yaşayip gorucez insallah byle bi sorunumuz olmaz 🙄
Nurselcaglar ikizlerinannesi inşallah olmasın bebeklerimiz de bizde iki hafta snra olucaz bakalım artık
Didi17 Bizde onumuzdeki hafta yaptiricaz 4ay asilarini. 2.ayda surup aldim ama ateslenmedigi icin vermedim. Bende burda okunustum asidan once verenler varmis. Doktorumuza sorduk asidan once uygun gormedi. İyikide sormusum atesimizde cikmadi. Bosuna ilac icmis olacakti
Alparslanannesi Bizde dördüncü ay aşısı felâket oğlumun bütün huyları değişti gece üçten aşağıya uyumuyor üç gündür aşı sonrası sürekli mız mız mutsuz ağlamaklı 😪😪