Prenses-annesi1 Aselada14 biz 2 dozunuda yaptırdık bize bi yan etki yapmadı normalde huysuz kızım ondan farketmemişte olabilirim 🙄
Fadikfs Synmannesi Aa o aşı öyle etki mi yapıyor biz dün olduk bugün sabahtan beri huysuz ağlıyo gazı var gibi
Synmannesi Aselada14 abartılacak değil ama maalesef ben çok üzüldüm 9 gün fena sonra azaldı 21 gün sonra aşı atıyor kakadan kendini 21 gün bagırsakta dolaşıyor sancı gaz yapıyor normal 5 ci ayda 2 dozu vurulacak kızımın ilkini atlatırsa 2 de hiç bir şey olmaz dedi doktorumuz
Synmannesi Fadikfs yapar doktor dedi bu ilaç 21 gün bagırsakta dolaşıyor 21 gün sonra kaka ile atıyor
Fadikfs Synmannesi dün birşey yoktu sabahtan beri ara ara çığlık çığlığa ağlıyor sabah emiyordu akşamdan beri emmiyo çocuk kafayı yicem memeye gelince ağlıyo susmuyo
Adelim 3aylıkken yaptım evde kendımız yaptık suan 5aylık 2dozunu alıcam hıcbır yan etkısı yok sadece yaptıktan sonra doktor 15 20dakıka sabıt dursunkı kusmasın demıstı tabı ozaman kucuktu sımdı kıpır kıpır nasıl sabıt tutucax onu dusunuyorum