Nazturan Kızımı her her emzirdiğimde mutlaka nefes nefese emer. Emerken sesler cıkkarır inler gibi. Ve mutlaka süt bogazına kaçar ve öksürmeye başlar bazen ağlar basende memeyi bırakır . Başına gelen Normal değil bu durum bence aylardır böyle.
QueenMom__ Nazturan sütün tayziğinin etkisi var kimisi önce biraz sağıp emdiriyor ama benim oğlum da zorlanıyordu sonra alıştı. Ön süt boşa gitmesin diye hiç sağmadım çünkü biberonla falan içmiyordu. Kaslar güçlendikçe ve emdikçe onu kontrol ediyorlar merak etmeyin ama isterseniz öncesinde biraz sağım yapabilirsiniz 🦋
Esotei Burnunu temizlemeyi deneyin, bebekler ilk 4 ay sadece burundan nefes aldıkları için burnu tıkalıysa nefessiz kalıp tıkanıyordur belki
Omertugra20 Nazturan bendede o durum var tazyikli oldugu icin ben onden sagdigimi icirip emdiriyorum birde gozleri kapandigi an cekiyorum uyuya kaliyor agzina sut doluyor bogulucak diye aklim cikiyor
angelgirlSs Nefesimmmmm o püskürme fışkırma diye tarif ettiğiniz şey bebeğin emerken çok yoruluyor gibi ses çıkarması emme sesiniz fazlaca duyulması ağzının kenarından süt taşıyorsa burnundan süt geliyorsa boğulma hissi oluşuyor bebekte öksürme de kendini geri atmada o yüzden bu konuda danışmanlık aldım hemde hemşireyim 6.5 aylık bebeğim var😊
angelgirlSs Birde sütünüzü sağmayın sağdıkça çoğalır bu kısır döngüden çıkamazsınız bırakın emdiği kadar emsin göğüsleriniz terbiye olsun