Batununanasi Merhaba, izmir için haftaiçi 08:00-17:00 arası çalışacak bebek bakıcısı ariyorum. Bebeğim 8 aylık. Ortalama ne kadar maaş teklif etmeliyim? Aranizda bakıcısı olanlar kaç tl veriyor? Ve bakicinizi nereden buldunuz? Yardimci olabilir misiniz?
Mrvb99 Batununanasi devlet 300€ destek veriyor sigorta yaptığınız zaman ,3000-3500₺ arasına anlaşıyorlar genelde
NurNaz Batununanasi 300 avro destek veriyor devlet bakici projesi ile ancak bakici sertifikali olmak zorunda ve siz bakiciya sigorta yaptirmak zorundasiniz sigortasi 500 yada 750 lira cikiyor
NurNaz Batununanasi onu sanirim siz buluyorsunuz detaylar icin skg evde bakıcı projesi yazin google ye iletisim numaraları vardir mutlaka oradan bilgi alabilirsiniz
Batununanasi Peki bunlar disinda bakicisi olanlar kac tl maas veriyorsunuz ? ev isi veya yemek bekliyor musunuz?
Kavinsmom Batununanasi annem emekli bebek Bakıcısı bu işten emekli olmuş bir insan size önerimiz kendi işinizi yaptırmasanız sadece bebekle ilgilensin bebeğin yemeği ve ütüsü. Böylesi daha sağlıklı, bakıcı mutlu ise bebeğiniz de mutlu olacaktır. Ve lütfen tecrübesiz biri ile yola çıkmayın.
Batununanasi Kavinsmom bende evden calisacagim yani hep yanlarında olacağım tabiki tecrübeli olursa daha iyi olur ama tecrübesiz birini bile bulamadim ne yazık ki
NurNaz Maviboncukk basvurusu bitiyordur cunku bebek 36 aylik olana kadar süresi var ve ocakta basliyor ben yapacaktım ama sertifikali güvenilir bakicim yok komsuma verecektim
Kavinsmom Batununanasi şirketler o çalışanları sömürüyor genelde ama güvenilir oluyorlar tabi iyi bi yer bulmanız lazım. Birde sitelere ilan bırakın derim ben
Nltka Batununanasi SGK istemedi . Bende teklif etmedim açıkçası . Kayınvalidemin bir tanıdığıydı çok güvenli dedi . Güvenilir olunca zaten fiyat ne istiyorsun diye ona sorduk o da 1500 dedi kabul ettik . Sadece çocuk diye anlaştık ama sağolsun eve bazen küçük dokunuşlarda yapıyor çamaşır katlama yemek yapma vs gibi vakti olursa yapıyor yap demeden