Minikkmucizem Kızlar 7 aylık bir bebeğim var Yaklaşık iki haftadır sebepsiz yere Çığlık Atıyor sürekli ağlıyor Bir de geçen hafta hastalandı boğazları kızarmış antibiyotik kullandık falan anlamadığım bir şekilde sürekli Çığlık Atıyor yani geceli Gündüzlü artık o kadar çok bağırıyor ki kendime gerçekten kötü hissetmeye başladım Kafam ağrıyor ve çok halsizim çok yorgunum lütfen bunun bu aylarda normal olduğunu ve en kısa zamanda geçeceğini düzeleceğini söyleyin bana
Eceannee Minikkmucizem normal canım benim oğlumda oyleydi şuan 8 aylık yeni yeni düzeliyor o huyu geçici merak etme
DeniZzZzbrn Minikkmucizem merhaba oğlum 7 ay 7 günlük aynısı bizde de var merak etmeyin tek değilsiniz 😊 birimden iki dişi çıktı anlamadık bile dişten olduğunu bende düşünmüyorum. Bazen çığlık atıyo şok oluyorum. Geçici bir durumdur diye düşünüyorum her ayın farklı bir özelliği var sanki ille bişey oluyor 🤷♀️
Minikkmucizem Mom0982 canım 2 tane diş çıkardı alttan tam 6 aylıktı o zaman ama hiç sıkıntı yaşamamıştık bilmiyorum ki şimdi tekrar çıkarıyor olabilir gözüken bişey yok ama ilk dişleri kolay cıktı ya bide diş çıkarken cocuklar çıglık atar mı
Mom0982 Minikkmucizem evet geceleri özellikle çığlıkla uyanıyorlar ama başka sebebide olabilir tabi isterseniz doktorunuza bi gösterin başka sıkıntısı olabilir korkmuş da olabilir kuzum.insan dayanamıyor valla evladına
Minikkmucizem Mom0982 10 gün önce falan hastalandı o zaman oldu ne olduysa şimdi şükür iyi hstalıgı atlattık ama çıglık kaldı çocukta hep böyle olacak her istediğini bagırarak yaptıracak diye çok korkuyorum
Btlay Benim kızımda 7 ay 17 günlük hala dişi çıkmadı ve aynı dediğiniz gbi özellikle geceleri çığlıkla uyanıyor. Hiç ağlayan huysuz da bir bebek değildi ama bu ay çok keyifsiz.
Minikkmucizem Btlay atak döneminde gösteriyordu bizi belki de ataktan oldu bilmiyorum hastalığıyla da karışınca bilemedim gecer diye ümit ediyorum herşeyi aglayarak yaptıran bir bebeğim olsun istemiyorum😔 bide biz ilk dişleri cok kolay çıkardık ne ateş ne huysuzluk olmamıştı bunun da dişten oldugunu düşünmüyorum pek
Minikkmucizem Eceannee ayyy inşallah canım yaa peki tepkim nasıl olmalı yani bazen sinirleniyorum ama kızsam da anlamayacak biliyorum tepkisiz mi kalmalıyım o bagırınca nasıl tepki vericem şaşırıyorum
Eceannee Minikkmucizem sakin bı şekilde hayiir bağırma oğlum diyodum ben anlamiiyor ama tepki gösterip bağırınca daha çok korkar ve inada yapar ilgisini farklı yöne cekmeye çalış canım o an eline oyuncak ver yada onu guldurmeye çalış
Minikkmucizem Eceannee öyle yapıyorum ama bildiğin gibi değil fena şekılde bagırıyor kocaman bi sesi var var ya 😂 dikkati dağılıyor sonra yine aynı bide çok şıpsevdi bi insan hemen sıkılıyor bi şeylerden
Nurcan03 Sesi ilginç geliyor o yüzden yapıyorlar. Yani bir nevi sesini tanımaya başlıyor. Geçici bir dönem merak etmeyin. Sizin bir de hastalık diş üst üste geldiyse tepkisini o şekilde gösteriyordur.
Minikkmucizem Nurcan03 inşallah bi an önce düzelir canım başından beri gaz, kolik, atak, diş, hastalık hepsi üst üste geldi yıprandım iyice. Rabbim saglık versin tabi önceliğimiz o ama insanız sonucta yoruluyoruz malesef
Nurcan03 Minikkmucizem Allah yardımcınız olsun. Haklısınız kolay değil ben de zorlanıp bunalıyorum sanırım her anne bunları az ya da çok yaşıyor…