cinkokarbonpil 6.5 aylık bebeğim gece en fazla iki kere uyanırken 2-3 gündür saat başı uyanıyor. En son öğününü akşam 5 gibi veriyorum. Sütüm mü azaldı acıktığı için mi uyanıyor nasıl anlarım ? Gece uyanmalarını kesmek için son öğünü kaçta veriyorsunuz ?
kirmizitilki cinkokarbonpil aynı benim bebeğim güzel uyuyan bebek 6.5 aylık olunca uykusu bozuldu ben de çare arıyorum şuan 7ay üç gubluk
Berna_karaca cinkokarbonpil benimde 6 bucuk aylık 1 haftadır mahvolduk gece hiç uyanmayan çocuk 3,4 kere uyanıyor sürekli emmek istiyo dişten mi yapıyor acaba
Nltka cinkokarbonpil ben gece uyumadan. Önce bir çay kaşığı calpol veriyorum canım . Bide dişlerine masaj yapıyorum parmağımla . Bizimki kulaklarına çekerek ağlıyor diş ağrısı kulağada vururmuş baş parmaklarımla kulaklarına masaj yapıyorum rahat uyuyor
Nltka cinkokarbonpil en son akşam öğününü akşam 6 gibi veriyorum ama öyle tabi 6 -7 yarım kaşık yese oh falan diyorum 😂 gece 7-8arası uyuyor zaten gece hiç kalkmadığı için mamanın içine bir tane cici bebe atıyorum doyursun diye calpolüde o ara veriyorum
Nltka cinkokarbonpil hahaha yok ya ne olacak hepimiz yardımlaşıyoruz 🐣 muhallebi yapabilirsin hazır muhallebi alıyorum ben arı mama . Ama evde de yapabilirsin muhallebiyi muhallebi pişerken biraz irmik haşla o haşlanırken yarım muzu çatalla ez . Sonra hepsini karıştır 🐣 buna hayır diyen bebek çıkmaz çok güzel ve doyurucu oluyor .
cinkokarbonpil Berna_karaca dişten diye tahmin etmek istiyorum ancak başka belirtide yok bizde ateş , diş etlerinde şişlik vs 😨