VERA19 Tugbaa58 5 ay 25 günlük kadarken ben başlamıştım mama sandalyesinde oturtmaya yavaş yavaş🥰 Kısa bir süre koyarak başlayabilirsiniz bence👍🏻
Tugciiiii Tugbaa58 biz 5 ay 25 günlüğüz bebegim oturuyor kendiniz gözlemleyerek anlayabilirsin cnm o seni yönlendirecektir
Tugbaa58 Deletedmom5284 Deletedmom413 VERA19 Tugciiiii 5. Ay kontrolüne gitmedik kızım sürekli oturmak istiyor yatmak istemiyor ama daha küçük diye ben pturtmuyorum günde 10 dakika falan destekli oturuyorum mama sandalyesine oturması için desteksiz mi oturmalı yada günde daha fazla mı oturtmalıyım sizce kızlar
Deletedmom413 Tugbaa58 Desteksiz mi oturmali tam aslinda bilmiyorum da Kilidi var ve destekli oturuyorsa kisa sureli oturabilir gibi. Ama erken gibide geldi. Yada benim kizim cok gec oturdugu icin kendimce dusundum :)
dertlikerkenez Tugbaa58 bebeğim desteksiz oturmaya henüz başlamamıştı ancak 5. Ay kontrolünde doktorumuz oğlumu muayene etti ve mama sandalyesinde oturtabileceğimi söylemişti.
Tugbaa58 dertlikerkenez Ruyos Morrhatun Edakk BhrKrmn o zaman yavaş yavaş oturtmaya başlayayım kızlar teşekkür ederim ♥️
Ruyos Tugbaa58 ben oturtmuşstum ki kendi istiyordu 6 aylığız hala devam yemeğini falan öyle yediriyorum
Morrhatun Tugbaa58 bebegine bagli. Oturmak istiyorsa otursun zaten oturmazsa cigligi basar ben oyle yaptim ve bebegim alisti