su-perisi Kızlar bugün Bebeğimin 2 ay aşısı var biraz Tedirginim aşıdan önce ve sonra ne yapmam gerekiyor ilk aşılarında Ateş vs olmadı ama bu sefer 3 tane yapılacak ya ondan korkuyorum Beni neler bekliyor Yardımcı olursanız sevinirim
Melisasbasi su-perisi ay 3. Günü bir huysuzlandi sinir harbi geçirdik evde katiyen durmadı çığlık çığlığa saatlerce agladi susmadi acillik olduk 😥 ertesi gün geçti ama birde atesi beklemeden ben calpol verdim öteki türlü tedirgin oluyor insan
Perihann su-perisi ates cok olmuyor canim korkma azcik oluyor ben atesi cikinca 1 cay kasigi calpol vermistim bide eklem yerlerine ilik bez koymustum ilm annelik olunca biraz panik olmustum☺ ama sabaha kadar huysuzlugu olmustu kendini hazirla bizimki sebepsiz sabaha kadar huysuzdu ertesi gun normale dönmüştü ama.
merve_mevaa su-perisi her bebekte ateşlenme olmuyor çok şükür benim kızımda hiç ateş olmamıştı önlem amaçlı calpol şurup bulundurun evinizde
Seldademir Merak etme çok az bi ateşlenme oluyor. Ama tedirgin edick kadar değil birde huysuzluk bekliyor seni oda sabaha geçiyor. Korkma yani benim oğlumda öyle olmuştu yani ☺️
Melisasbasi su-perisi yok çünkü asi etkiyi 5,6 saatte gösterir dediler bana ben asidan 1 saat sonra verdim calpol nolur ne olmaz diye bence asidan 1 saat sonra verin ki asi etki gösterdiğinde sorun olmasin
Goktug1308 su-perisi bize doktorumuz kesinlikle verme yoksa aşının etkisi yok olur dedi.nacizane tavsiyem asıdan sonra ⅔ dk kucagına al sar sarmala sakinleşir doktorumuz bize aşıdan 1/1.5 saat sonra calpol ver dedi maşallah ne ateşlendi nede huysuzlandı oğlum
su-perisi Perihann atesi olmasinda insallah huysuz olursada yapcak bise yok canim yeterki iyi olsun bebislerimiz😊
Minikbal su-perisi ateş huysuzluk oluyor 1 cay kaşığı calpol verebilirsiniz atesi çıkınca.bide 2 gün uyumjstu benim oglum
Prensesannesi53 Endiselenmeyin atesi çıkarsa ateş düşürücü verirsiniz hemen düşüyor sakin olun öncesinde bir sey yapmaniza gerek yok🥰