1prens1prensesannesii Kızlar oğlum gün içinde 5 dk emiyor bırakıyor aradan yarım saat 1 saat bazen 15 dk geçiyor tekrar istiyor. Sizde de öyle mi?
patitoo 1prens1prensesannesii hemşiremiz artık büyüdüğü için beş dakikada bile göğsünü boşaltabilir demişti endişelenmeyin güzel anneler🌸doymasa vs illaki Anlarız huzursuz olur
1prens1prensesannesii Cutes allahımm emzirmek için kırk takla atıyorum yok.. 10 dk 15 dk yarın saat sonra yine istiyor. Dişten mi gazdan mı atak mı ne olduğunu anlamadım. Herşeye ııı ııı ııı
Cutes 1prens1prensesannesii ben dişten olduğunu düşünüyorum 😒 artı huysuzluk da yapıyor. Ayakta falan deniyor musun bazen ayakta daha uzun tutuyor
1prens1prensesannesii bebekzeynep aynı.. Oyun halısı na yatırıyorum 10 dk sonra ııı ııı ııı hayır demek istiyor. Salıncağa bindiririm aynı. Herşeyde aynı sadece kucakta ses yok. İşini biliyor bu sıpalar
Gokcedurusmomm 1prens1prensesannesii Benim kızımda 5.5 aylık aynen emiypr emiyor sonra mola verip etrafı süzüpp geri emiyor 🤣🤣🤣
bebekzeynep 1prens1prensesannesii valla bizimkide öyle kucaktan kucağa gezerde hareketli şeyler oynarsak hiç ses yok
Ylcnbsr Gokcedurusmomm benimki de öyle ya emiyor bırakıyor bi ne var ne yok bakıyor sonra iki çekiyor gene bakıyor hele yabancı bi yerde emzirsem bakmaktan ememiyor bile😂😂
Adelim Aynı zaten dogdu dogalı meme duskunu degıl buzamana kadar hıc mama vermemıstım sımdı ıse baslayacagım ıcın verıcem 5aylık aynı sesler bızdede var herseye ııı ııı ııı hep ıtıraz