Anasininoglu Kızlar doğumdan sonra saçlarınız döküldü mü ve ne zamana kadar devam etti acaba saçlarım avuç avuç dökülüyor gerçekten korkuyorum valla kel kalcam diye o kadara kadar 😢
Mina0607 Anasininoglu 4 ay oldu doğum yapalı 2 aydır çok kötü ☹️ Allahtan saçlarım gür ama böyle giderse baya kötü olcak
Sarikuzumalp Anasininoglu evet dökülüyordu aşırı hemde. İnstagram da doalkozmetik diye bi sayfa var oradan saç keratin sütü aldım ilk kullanımda durdu dökülmem uzun süre kullandım şişesi baya büyük 7 ay gitti. Çok iyi geldi. Tavsiye ederim 🥰 sanırım trendyolda da var ürünleri
MehmetSeliminAnnesi Anasininoglu 3ay oldu dogum yapalı taramaya korkuyorum çok feci bi avuç kaldı saçım umarım uzun sürmez😭
Sarikuzumalp Anasininoglu banyoda saç kremi gibi ıslak saça uçlarından diplerine doğru uyguluyorum. 2 3 dakika bekletmemiz gerektiği söyleniyor alırken ama ben 5 dakika beklettim hep. Sonrasında dökülmem hiç olmadı. Hemde uzamayan saçlarımı uzattı belime kadar aslında almamda ki amaç uzamasıydı 😄 Satıcısı olsam bu kadar övmem 🤣
Aslinur45 Canım benim de çok aşırı dökülüyordu 1aydır doal şampuan ile saç sütü kullanıyorum dökülmem yok denecek kadar azaldı iyi geldi bana hatta ürünler şimdi kampanya girmiş galiba tekrar sipariş vereceğim
Deletedmom520 Anasininoglu benim de aşırı dökülüyordu Demir eksikliği çıktı değerlerinize baktırın sağlık ocağına gidin bi doğum sonrası dengesizlik oluyor vücutlarda