zeynepzeze Merhaba, bebeklerinizi kurulamak için hangisini kullanıyorsunuz? Karar veremedim hangisini alacağıma. Birde pamuk, bambu karışımı iyi olur mu yoksa sadece pamuk mu olsun? Bebekken kullandığımız havlu vardı artık büyüdü. Müslin de çok ince oluyor.
ilknurgoksu zeynepzeze 16 aylık 1 yaşından beri bornoz kullanıyorum öncesinde de kare havlusuna sarıyordum bambu pamuk karışımı havlusu
Dn123 zeynepzeze valla en kocaman bir havluya sariyorum. Kafasını kurutmak uzun sürüyor. Bornoz düşündüm ama banyodan çıkınca giysirmekle uğraşmak istemedim. Alsam panco alırdım
Zelisblt zeynepzeze norml kare havlu en güzeli bnce, 3 yaşından sonra bornoz blki ama daha küçükse bornozu giydirmkle uğraşmak sıkıntı
zeynepzeze ilknurgoksu Benim baktığım da bambu pamuk karışımı daha yumuşak olur diye düşündüm. Teşekkür ederim 😊
zeynepzeze Dn123 Evet bu giydirme faslı bize de sıkıntı olur gibi. Kıyafet bile değiştirirken zorlanıyoruz çünkü. Bilemedim şimdi
Dn123 zeynepzeze sizin kullandığınız bir havluyu ona tahsis edebilirsiniz. Cidden güzel oluyor heme sarıyorum üşümüyor zaten kurulduktan sonra giydiriyorum kafasını kurutuyorum.