gizembalci Arkadaşlar merhaba. Rahim duvarı kalınlaşması yaşayan varmı aranızda bir kac soru sormak istiyorum
Minnosumm gizembalci kaynanamda vardı rahim kalinlasmasi kanser olabilir mi diye parca mi ne aldilar kanserlik bir durum degilmis sonradan birsey yapmadilar diye biliyorum yinede yanlis bilgilendirmiyim hatirladigim bu
VERA19 gizembalci Bana da doktorum kalınlaşma var demişti,smear testi ve diğer tüm testler yapıldı çok şükür temiz çıktı.Sonradan rahim duvarımın ince görüldüğünü düzeldiğini söyledi.Neyden kaynaklı bilmiyorum.Önemsiz geçici kistler gördü en son bide🤷🏻♀️
gizembalci MayaliPogacam doktora 4 gun once gittim hormonlarim yerle bir olmus progestan verdi ayrica rahim kalinlasmasi var dedi. Ara kanamalariniz oluyormuydu daha dogrusu iliski sonrasi kanama oluyormuydu.
gizembalci MayaliPogacam internetten de okudum rahim kanseri vs yazınca bende kötü oldum baya bu kalinlasma tedavide sonuç veriyormu
MayaliPogacam gizembalci veriyo merak etmeyin ama ben Progestan kullanmadım.iki kez operasyon geçirdim temizlediler.ara kanamalarim oldu evet hem de bir sene.sonra iyi bı doktor buldum da pko ki olduğum anlaşıldı.yanlis hatırlamıyorsam rahim kalınlığı kistlere dönüşmüş demişti doktorum
gizembalci DeSeRtRaiN polikistik over var bende bu da rahim kalınlığına sebep oluyormus. Keske adet olsamda kalinlassa maalesef sıkıntılı bir sürecteyim
cocomelon gizembalci annemde var hatta rahim alınacaktı çok kanaması oluyordu vs vs saraçoğlunun soğan kürünü hiç aksatmadan uyguladı şimdi çok Şükür iyi
Misssimsek gizembalci bir kere banada demisti doktor. Bende pko var. Hatta parça almayı teklif ettti ama ben kabul etmedim. 2 3 gün sonra adet olunca geçti kalınlığı.