Mirabebek Kızlar merhaba doğum yapalı 12 gün oldu bugün dikişlerim ne zaman düşer tahminen bir de kanamam iki gün önce durdu ama iki gündür inceden bir kaşıntı ve kahverengi sümüksü bir akıntı var söylemesi ayıp normal mı peki bu
Baby_Mila Mirabebek kaşıntı varsa dikişlerin düşmek üzeredir kahverengi akıntı falanda normal canım 40 çıkana kadar olabilir yani
Ruveyda98 Mirabebek normal kaşıntı iyileştiğine işaret benim son dikişim 38. Gün düşmüştü kuru tutmaya bak kurula sürekli
Durunevaa Mirabebek akıntı normal canım benim de kanamam erken kesildi sonra tekrar başladı felaket kaşıntım oluyordu bazen sinir basıyordu ağlıyordum resmen ama kasindikca döküldü dikislerim
Mirabebek Baby_Mila bende acaba bir an enfeksiyon mu kaptı diye düşünmeye başladım kaşınınca korktum vallahi
Xyz1234 Mirabebek Baby_Mila Ruveyda98 kizlar bende de kızarıklık var ya dikisim açıldı mi diye korkuyorum 10 gün oldu doğum yapalı sadece bir yer çok fena acıyor ve sızlıyor diğerlerinde bişey yok
Mirabebek Ruveyda98 kuru tutuyorum bende öyle kaşıntı ve akıntı olunca enfeksiyon mu kaptı dedim korktum
Baby_Mila Mirabebek yok yok korkma dikişler düşmeye yakın çok kaşınıyor sen tuvaletten sonra mutlaka kuru tut genital bölgeni o zaman çabuk iyileşir enfeksiyon olmaz
Mirabebek Sedaaras09 inşallah acısı falan yok ama dikiş yani sonuçta korkuyorum istediğim gibi hareket edemiyorum
Sedaaras09 Mirabebek cnm cevabını geç gördüm kusura bakma dikiş içinde benden daha kötü olanı yoktur sanırım 1 ay dikiş acısı çektim doktor dikiş için antibiyotik yazması gerekiyormuş yazmamış 1 ay acile gittik geldik canımın acısıyla hergun duşa girrip çıkıp o tenrirdiyottan sürüyordum hemen atsın dikişleri diye Allah yardımcın olsun ins hemen geçer 😘
Mirabebek Baby_Mila yani tutuyorum mümkün oldukça ama batikonu çok kullanamıyorum günde en fazla 2 kere falan
Mirabebek Sedaaras09 ayyy çok geçmiş olsun canım benim de bugün 19 gün oldu ama dikişler halla duruyor 😂😂
Baby_Mila Xyz1234 canım 10 gün daha çok yeni 15- 20 günde düzeliyor yavaş yavaş çok ayakta kalırsan çok oturursan şişer ve yanar dinlen bol bol uzan açıldığını sanmam ama ayakta kaldıysan gerilmiştir dikkat et