kevsererturk Minakanne bebeğiniz 1 yaşından küçükse organik, tam bugdayli, tuzsuz bi tarhana kullanmanızı tavsiye ederim. Beyorganik markasının bebek tarhanasını kullanıyorum cok memnunum. Ama 1 yaşından büyükse belki o tarhana kullanilabilir icerigine bagli. ☺️
Bgmyzc Minakanne içeriğine bak ama bebek tarhanasi ayrı satılıyor canım ondan tavsiye ederim çünkü bunlarin içeriğinde tuz var
Deletedmom418 Minakanne benim arkadaşımın annesi yapıyor mükemmel valla. Kızımın daha 1 ayı var ek gıda için ama ben şimdiden başladım hazırlıklara. Kıyma ile yapılıyor misler gibi. Tam bi sağlık deposu
Minakanne Bgmyzc Bebek tarhanası aldım içmedi mecbur bunu aldım ama içimde rahat değil daha kullanmadan sormak istedim
Bgmyzc Minakanne kendiniz yapabilirsiniz ben yaptım biz yaşını yapıyoruz derin dondurucuya atiyoruz kendi sevdiği tatlardan onun damak tadına göre yapabilirsiniz isterseniz
Bgmyzc Soğan sarımsak kirmizi biber yesilbiber nohut yeşil mercimek havuç kabak hepsini doğradım susuz tencerede hafif pişirdim yani yumuşattim sonra blendrdan gecirdm soğuyunca kendi mayaladigim yogurdn içine koydum karıştırdım bir gece dışarıda ağzı kapalı bir kapta beklettim sonra tam buğday unuyla çok katı bir sekide güzelce yoğurdum sonra yoğurdugum şekile ağzı kapaklı kapta beklettim gün aşırı karıştırdım 4-5 gün sonra belki daha fazla durmuştur yani o kendini bırakıp civilasiyor kokusu değişiyor anlaşılıyor yani olduktan sonra tek kullanımlık posetledim buzluğa attım yapılışı çok kolay hemde kendi titizliğin kendi emeğin oluyor
Minakanne Bgmyzc Aynısını 1 kere denedim bebeğim ağzından çıkardı içmedi ne yapcam diye düşünürken resimdeki tarhanayi buldum onu denicem