Goktugmomm Kızlar 1 hafta önce grip oldum ama öyle ağır geçirmedim geçti sadece koku ve tat alamıyorum bebeğim 16 günlük doktorum maske takıp emzirebilirsin dedi ama test yaptırmakta istemiyorum pozitif çıkarsa bebeğim nolacak korkuyorum napacağım? 😭
Goktug1308 Goktugmomm inşallah korona değilsindir ama sen yine de tedbir amaclı maskeyle bebeğini emzir
Esrabenzett Goktugmomm bebeğine birşey olmuyor canım sadece 14 gün evde karantina da kalıyorsun bence git yaptır bebişini o sürede de emziriyorsun ilaç kullanmamak şartıyla ellerini göğsünü yıkarsın emzirmeden ama sen yaptır test ne olur ne olmaz varsa da başkasına geçmesin ☺️
Goktugmomm Goktug1308 Başka belirtim yok çünkü sadece koku ve tat alamıyorum ama çok üzülüyorum bebeğim için.
Goktugmomm Esrabenzett Ben bebeğime bulaşmasından korkuyorum ama kaç gün emdi böyle bulaşmış mıdır acaba
Esrabenzett Goktugmomm ben geçirmedim ama yakın bir arkadaşım geçirdi ilk günden itibaren hep emzirmiş
SertapHilal Eğer test yaptırmak istemiyosan covid olmuşsun gibi izole et kendini evinde. Bebeğine maskesiz yaklaşma ve ellerini çok sık yıka. C vitamini kullan. Tarhana, bal, limonlu su, meyve tüket sürekli