Deletedmom4018 Gold ile arasındaki fark nedir normal olanını aldım 1 aylık bebeğime verdim ama deniycek bi kac gün gaz kabızlık vs yapmazsa gold olaniyla devam edicem
Kayraninanesi Deletedmom4018 gold olanı sindirimi kolaymış ama ben bebeğime verdiğimde çok fazla gaz yapmıştı normal olanını kullanıyorum 1 aylıktan beri çok şükür hiçbir problemi olmadı kilosu da gayet iyi şuan 5 buçuk aylığız
Aselinaannesi Deletedmom4018 canım her bebek bir olmuyor ki örnek vereyim aptamil için hep gaz ve kabızlık yapılıyo derler ama benim kızımda tam tersi ihsal yaptı deneyip görmek lazım
Kader42 Deletedmom4018 ben doğduğu günden beri bütün mamaları denedim aptamil gaz yaptı sma kusturdu en iyi düz olanı sürekli kullanırım kabız bile yapmadı tabi bebekten bebege değişir
Dddd Deletedmom4018 bende doğdukları günden beri normal bebelac kullanıyorum prematüre doğdu ikizlerim kilolarıda iyi çok şükür kabızlık gaz gibi sorunumuzda olmadı 2 ay 23 günlük olduk🤲🏻
Kader42 Deletedmom4018 normal olan kullanıyorum ben bi farkını göremedim oğlum da en çok onu seviyor kilo alimida gayet iyi gold falan bence yalan tamamen çocuğa göre değişiyor
Deletedmom4018 Kader42 aynen ya haklisin bende dün geceden beri verdim herhangi birşey göremedim ama bakalim🤔takipteyim
Silao Ben normal olanı kullandım gaz sorunu yaşadım biraz gold sindirimi daha Kolay gaz sorunum olmadı
evlatkusum Ben de goldu kullanıyorum ama normali daha uygun diye onu almak istiyorum acaba kilo alımını etkiler mi diye cesaret edemedim normal olanı almaya