yavrusununannesii Nerden alıyım ne pekmezi alıyım kansızlık var zaten oğlumda önerisi olan var mı rica etsem
Mirage91 yavrusununannesii Biz doktorumuza sorduk eczaneden aldık şimdi yanlış yönlendirmekte istemem allah korusun çocuğunuza dokunur felan bi doktora sorun isterseniz. Emziriyor musunuz mama mı alıyor
Kizimmmmm yavrusununannesii hünnap keçiboynuzu özü aldım eczanedenm. Günde 1 çay kaşığı meyvelerine karıştırıp veriyorum. 6 ay 16 günlük kızım.
Helloyagmur yavrusununannesii dut pekmezi verebilirsiniz yaptiginiz purelerin muhallebinin icine 1 tatli kasigi koyabilirsiniz tabiki demir ilaci kullanmaniz gerektigini doktorunuz veya. Aile hekiminiz vermeliydi
yanlizanne yavrusununannesii ben 6aydan itibaren dut üzüm keçi boynuzu hepsinden de veriyorum elime hangisi gelirse yani günlük 1caykasigi kadar katıyorum yediklerine ..bizim pekmezler doğal kendimiz yapıyoruz o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum şuan 7aylik oglum
Nejlazafer Ben 6.aydan itibaren memleketten annemlerin bahçeden toplayıp yaptıkları dut pekmezini veriyorum..doktorumuzda verebilirsin demişti..şuan 18 aylık her sabah yediriyorum..
Mirage91 yavrusununannesii ben de mama veriyorum doktorumuz demişti mama içenlerde demir oranı yüksek olur dedi demir ilacına başlatmadı 9ncu ay test yaparız dedi siz test mi yaptırdınız