Muscan15 11 günlük bebeğim var etrafımda ki insanlar su ver diyor sizce vermelimiyim ? Ve ne kadar vermeliyim
Gamzeburkan Muscan15 şimdi herkesin fikri ayrı bu su konusunda fakat ben 15 günlükken verdim 1 2 çay kaşığı
Alpingo Muscan15 hayır canımm kimseyi dinleme.Benim bebeğim mama içtiği için yazın veriyordum mama kurutmasın genzinimağzınu die onuda 1 çay kaşığı.Kesiklikle verme böbrek sorunlarına kadar gidiyor sonucu.
Meeerveunal Muscan15 hiiç gerek yok anne sütünün neredeyse tamamı su zaten bebek ihtiyacını gideriyor ordan su verdiğiniz zaman süt içeceği yeri kaplıyo midesinde gereksiz yere
Muscan15 Seldademir bana da denilen şuan sütüm yetersiz olduğu için mama takviyesinde bulunuyorum onlarda mamayı susuz mu yapıyorsun 1 çay kaşığı ver diyorlar ama bende vermeme taraftarıyım o yüzden He deyip geçiyorum
Muscan15 Azizeguney kesinlikle bide çok bilmişlikleri yokmu 🤦🏻♀️ Eski zamandaki şeyleri uygulamaya çalışırlar her bebek aynı büyümez ki 🙄
Seldademir Su verdiğiniz zaman bebek susuma hissini sudan aldığı için sütü daha az emecek buda enerji verimini etkiliceği gibi gelişim geriliğinede sebep oluyor sütü yeterli almadığı için yine de karar sizin..
Sule77 Muscan15 valla mamayı da su ile yapıyoruz sonuçta ben bir iki kaşık verdim hep Rezene bile verdim rahat uyusun gaz olmasın diye.
Hakcjrks Muscan15 ben emzirdikten sonra 1,2 çay kaşığı verdim ama pamukcuk olmaması için ağzında süt kalıntıları kalınca pamukcuk oluyor
Alpingo Muscan15 canım havalar serinledi ben önce emziriyorum sonda mama sonra ağzı temizlensin die birsz daha emziruoeum snede öle yap
Gamzeburkan Muscan15 küçükken günde bir kere falan veriyordum ama ben doğum yaptığımda hava çok sıcaktı şimdi 4 buçuk aylık biberondan kendisi içiyor tercih sizin ☺️