Tugce48 Og8220 sidefer kullanıyorum 1 aydır hiç bir yan etki yapmadı içeriği temiz rengi krem o yüzden üst boyamıyor saglık ocagının verdigi damla gibi tavsiye ederim 😊
littlesunshine Og8220 ben bestiron kullanıyorum bebeğime. içeriği temiz katkı, tatlandırıcı, paraben vs yok. bebeğimde de hiçbi yan etkisi olmadı.
moonlight0000 Og8220 neden pişmansınız acaba ? Bizede verildi kullanıp kullanmamak arasında kararsızım halen
Jeunemere Og8220 ben de yorumları okudum ve doktorum da önermemişti diye bunu aldım tadını çok sevdi ayrıca zararlı bir şey içermiyor gaz kabızlık da yapmıyor tavsiye ediyorum
Og8220 moonlight0000 Içerisinde paraben varmis ve birde bebeklerin dişlerinin sarımsı renk olmasını sağlıyormuş içeriği temiz değilmiş 2 aydır kullandım şimdi güvenilir kan damlası arayisindayim sizin onerdiginizi de araştıracağım çok teşekkürler 🌸
moonlight0000 Og8220 rica ederim ne demek 💚 bizede verildi ama bende kullanmayacam zaten bi tanıdığım var o kullanıyor onun tavsiyesi üzerine ocean microfer kullanacağız :)
Og8220 moonlight0000 Evet saglikocagi verdiği icin güvenilir olarak baktim ama öyle olmuyor kesinlikle kullanmayın 🌺
moonlight0000 Og8220 aynen siz bakın önerilenlere biz büyük ihtimal yarın başlarız microfene bi kaç gün kullanınca nasıl olduğunu yazarım posta umarım görürüsünüz 😇
Og8220 Esra4646 Bence kullanmayın içeriği güzel değil paraben istiyormuş ben kullandım çok pişmanım sanirim sidefer damla baslayacagim
Senemmm11 Og8220 size verdiği hangisi acaba sağlık ocağının. Bizede bugün verdi adı vegaferon aynısı mi ki acaba