Bebegimyagmur Kizlar ben bebeğime havuç,kabak,patates verdim 3gun kuraliyla .başka verebileceğim sebze var mı şuan için? 5ay21gunluk. Eğer yoksa yoğurt ve meyveye gecicemdeee
Aysetoprakk_ Bebegimyagmur canım bnde gecicem ek gıdaya yani 3 gun buharda kabak yapip kabak mi vermm gerekiyor aynı sebzeyi
Deletedmom14 Bebegimyagmur bal kabağı, taze fasulye, karnıbahar , brokoli ,pırasa verilebiliyor bende verdim
Bebegimyagmur Rana-2004 balkabagini eşim pazara gittiginde ikidir istedim ama bulamamış bulursak vericem balkabağı . Cok gazlı değil .başka bişey yok herhalde verilcek . Kereviz veriliyor mu ki
CemileF Rana-2004 patates-havuç-kabak verdim yeşil biber de ekleyebilir miyim 6 aylık. Sonra da kereviz düşünüyorum. Erkenmi acaba kereviz için
Papatyaseverr Bebegimyagmur ben geçen gğn kerevizin corbasını verdim cok sevdi içine patates havucta koydum 7 ay bitmek üzere
Bebegimyagmur Papatyaseverr ama sizinki brazcik daha büyük kereviz veriliyormu 5bucuk aylikta merak ettim
Bebegimyagmur Aysetoprakk_ evet canım ben buharda haşlayıp 1.gun 1 çay kaşığı 2.gun 1 tatlı kaşığı 3.gun 1 yemek kaşığı olarak verdim.
Dilane Benim bebeğim 6.10 günlük az önce ıspanak patates soğan çorbası yaptım yedi 1 kase ama kustu neden oldu anlamadm korktuğum için ikizine vermedim döktüm internet ten baktım bu tarifede soğan mi dokundu acaba bilgisi olan 🤔
CemileF Dilane 3 gün kuralıyla gidersen ne dokunduğunu daha rahat anlarsın. Ispanak için çok erken. 3 gün denedikten sonra yeni sebze ekleyerek ilerler bence.
pembeaydin Dilane soğan yasaklı 1 yasa kadar diye biliyorum bugün bana doktor Liste verdı banada pirinç unu ile başlattı 5 ay 20 günlük
Sutbitkisi Dilane ıspanak da önerilmiyor. Gurme bebeği takip edin derim, besinler ve riskleri anlatılıyor. Ben olsam soğan da vermezdim ya, orayı da geçeyim
Rana-2004 CemileF valla biber hiç bi kaynakta görmedim pırasa ıspanak gördüm ama kerevizde görmedim.. araştırın bence bi sindiremeyebilir henüz daha onları
[silindi] Bebegimyagmur balkabağı ver bayılıyorlar…. taze fasülye ve kereviz püreleri sonradan bunları diğer biten tadımlarla ikişer mix yapabilirsin yanına da ev yoğurdu bitti gitti 🌺
GozdeeAkkol Ben bebegime 4 aylikken basladim ek gidaya yavas yavas baslamistim simdi 4 ay 23 günlük sabah uyaninca emziriyorum daha sonra yumurta sarisi labne peyniri beysz peynir ve sutumu sagiyorum hepsini karistirip veriyorum sebze corbalari meyve pureleri sebze pureleri ev yapimi yogurtlar ( keci ve inek sutuyle yapilmis) veriyorum.Brokoli yemegi yapip blendirdan gecirdim verdim.Gece yatmadan once 2 tane cici bebe veriyorum.Ben sorun yasamadim daha hic ama cilek bal sakatatlar verilmezmis.
Smryna Bebegimyagmur yeşilliklerden verebilirsin blendirdan gecirip ben oyle yaoiyo4um benimki de 5 ay 13 günlük