Edefned Benım bebegım de 1 aylık ken olmustu makatı catladı cunku tuvaletını yapamıyordu ve pısıkte cok fazla vardı her altını aldıgımda zeytın yagı ara da kantoron yagı ve hemotol kullandım bıkac gunde gecmıstı cok zor bı durum ama merak etme gecıyor 🙏
Durum_m Hatce2525 baktım belli oluyo zaten bir tane ve çok uzun bir ya da büyük bir çatlak değil ama belli oluyo
Durum_m Egemen26 evet ya gördüm 😞 hatta emin olmak için telefonun flaşıyla da baktım böyle kırmızı bir çatlak vardı
Durum_m Hatce2525 biraz dikkatli ve detaylı bakarsan belki görürsün ya da görmezsin inşallah geçmiştir
Elifnur12 Durum_m canım geçmiş olsun bebeğin kaç aylık ek gıda yiyor mı? Neler yiyor mesela yedikleri yapmış olabilir yüksek ihtimalle
kar_kristali Durum_m zeytin yağını tavada yakıp soğutup kullan canım hem pişiğe hemde çatlağa çok iyi geliyor bide kabızsa daha rahat yapar
Edefned Benım de bebegım 30 gunluk ken fln gaz sancısından makatı catlamıstı bız kantron yagı ve hematen kullanmıstık 2.3 gun sonra gectı pısıklere de kullanıyorum anında gecıyor