HonKiPonKiDoNiNo Selam kizlar 2 gundur kizim gunde 3 4 kere kaka yapiyor, kakasinda anormal bi durum yok ama her yemekten sonra yaptigi icin kilo alimini engellermi bilemedim bi sorayim dedim size.. 10 aylik kendisi normalde gunde sadece 1 defa yapardi sabahlari..
A05072020 HonKiPonKiDoNiNo 3 buçuk aylık aynı dertten muzdaribim her emmeden sonra kalasını yapıyo bugün biraz mukus gördüm 3 4 gündür hergün inek sütü iciyodum sanirim o yaptı ve acayip pişik oldu
Deletedmom510 HonKiPonKiDoNiNo kaka sayısının miktarının yanında kıvamı da önemli ishal diyebileceğiniz bir kıvamda doktora danışmakta fayda var sık kaka yapması metabolizmasının hızlı çalışmasıyla alakalı bir de diş çıkarma dönemindeysede sık kaka yapar
Seherronya HonKiPonKiDoNiNo 13 aylık aynı şekilde sık kaka yapıyor. Bu yüzden kilosu az ama doktor bunu sorun olarak görmedi metobolizması hızlı çalıştığı içinmiş
-erCansu- HonKiPonKiDoNiNo oğlumda bı ay boyunca günde 4 5 kere yapiyodu bı anormallik yoktu doktora sordum getir dedi normal değil dedi ama bı ayın sonunda düzelmişti doktora göre normal değildi🥴
Nas1985 canim benim kizim 3 aylik benim kizimda gunde 3 dört kere yapar doktoru normal dedi sorun yok asil yapmazsa sorun olur dedi
HonKiPonKiDoNiNo Anormal bi durum yok cnm poposunda biraz pisik olmus sanirim dedigin gibi disten 😔 Deletedmom510
HonKiPonKiDoNiNo Benim kiz 2 gundur boyle sadece sanirim oda disten,valla biktim su dis sorunlarindan her dis farkli seyler oluyo Seherronya
Nas1985 HonKiPonKiDoNiNo Hic endiselenme isal degilse normal benim kizim dogdugundan beri her mama ictiginde yapardi bazen gunde 5 kez yaptigi oluyodu daha yeni duzeldi simdi en fazla 2 kere yapiyo
Deletedmom510 HonKiPonKiDoNiNo muhtemelen canım bir şey olmaz merak etme bizde öyleydik atlattık çok şükür
HonKiPonKiDoNiNo Yok canim herzamanki gibi hicbir anormallik yok kakasinda.. sadece gunluk sayisi cogaldi Nas1985
HonKiPonKiDoNiNo Her diste farkli seyler oluyor cunku 🙈 hepsini tek seferde cikarsalar keske Deletedmom510
Mom987 HonKiPonKiDoNiNo 3 4 defa yine o kadar sık değil. İshal gibi ise belki diştir bebeğim diş zamanı en aşağı 8 10 kaka yapıyor azar azar 3 gün 3 gün sonu diş patlıyordu
Payan HonKiPonKiDoNiNo benim oğlum da öyle 14aylık pek bir azalma da yok,hatta yemek yediriyoruz 5dk geçmiyor kaka yapıyor,kaka yapma sıklığı sınırdaydı ama doktorumuz Farklı bi şey demedi
Mom987 HonKiPonKiDoNiNo Benim oğlum en aşağı 2 kaka yapıyor günde. Gri kaka kakada beyazlık siyah kaka kan mukus ishal dışında her kaka normal aslında.