Eytufe Kızlar ilk ek gıdaya geçişte yumrta nasıl verilmeli yumrta peynir meyve pekmez vs karıştırıp mama gibi mi vermeliyiz yoksa sadece sarisini sulandırıp mi veriyorsunuz malum sarısı katı yutmakta zorlanabilir.
Deletedmom299 Eytufe kuzum ben ilk önce ihlamurla islatip veriyordum sonra normal vermeye başladım üzerine ihlamur iciriyordum
Mrsbayan Eytufe ben pişiriyorum sarısını ayırıp üzerine hafif pekmez 1 bebe bisküvisi ve biraz kaynar su karıştır 🙈🎈🎈
Tortilla_ Eytufe ben katı veriyorum. 7 ay 7 günlük ama 6 aylıkken de katı vermiştim. Ben Pek karıştırma taraftarı değilim . Herşeyin tadını ayrı alsın diye. Arada omlet yapardım yada direk pisirirdim
Bhrrzgr Eytufe ben bulamaç yapmaya karşıyım. Yumurtayı haşlayıp minik minik ağzına koyuyorım ben, arkadasından da bir kaşık su veriyorum ağzına yapışmasın diye.
[silindi] Canım bende katı verdim minik minik koydum ağzına ama mama sandalysene falan oturt yatarken verme sakın
Aselyaa Eytufe haşlanmış yumurta sarısı, bı kaşık pekmez, labne peynir ve bı bene biskuvisiyle verebilirsin. Arada değiştir ihlamurla ver
Dn123 Eytufe yimurtayi yogurtla karistirma hem tadi berbat oluyor hemde bir faydasi olmuyor ben başlıyorum ezip peynir salatalık ayrı ayrı veriyorum. Iki günde bir omlet şeklinde yapıyorum
Vanilya Eytufe Rafadan olarak haşlıyorum küçük küçük ağzına veriyorum. Arada avokado veriyorum biraz da pekmez suyla karıştırıp ama hepsini ayrı. Bir gün pekmez bir gün peynir şeklinde. Yani hiç bişeyle karıştırmıyorum. Avokado ile denemiştim karıştırmayı sevmedi artık tek veriyorum
Deletedmom299 Deletedmom4018 suyla yapmak yerine ihlamur ile yapıyorum çünkü daha sağlıklı geliyor bana
Zerr Eytufe Bence hiç bulamaç gibi başka bişey karıştırma tek ver, ya kayısı suyuyla karıştır ya da normal suyla, 1 ay geçince de 4dk kadar haşlayıp kayısı kıvamında yedir.. labne verebilirsin yanına mesela.. pekmezi mutlaka meyvesiyle karıştır
K1996 Eytufe benim oğlum karısık hiç yemedi sade halde tek tek veriyorum kahvaltısını yumurtanın sarısını da ilk günden beri ezip veriyorum
littlesunshine Eytufe yumurtayı ilk verdiğimde haşlayıp anne sütüyle karıştırmıştım. bulamaç olarak bir iki defa anca vermişimdir. her şeyi ayrı ayrı tadını alarak yesin diye karıştırmadım pek.
Nltka İlk üç gün formül sütle karıştırıp yumuşattım . Tavsiyem birleyle karıştır vermeyin herşeyin içinde tatlı arar . Ben şuan kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum en güzel yediği şey yumurta sarısı hatta direk rafadan yapıp verin . Çok katı olduğunda yumuşatmak için formül süt veya anne sütü koyun
Goktug-3 Kayısı kıvamı olursa severek yiyor oğlum bi tık Fazla haşlanmışsa yediremiyorum ozamanda kaşık mamasına katıp veriyorum