Acemimom Deletedmom4018 bizde 20 günlüğüz 1. ayda hepatit b aşısı var başka aşı olacak mı sadece bu aşı mı 2. aya kadar 🤷🏻♀️
Deletedmom4018 Acemimom evet tek aşı 2 aylık olunca 2 tane aşı yapılıcak ama zatürre ve kabakulak mı demisti hemsire ya hatirlayamadim🙏😐
Canan38 Deletedmom4018 İyi gidiyor çok şükür Bakalım şimdilik gaz sorunu falan yok şükür Bi uyuyacağı zaman omzuma yatırıp gazını çıkarır gibi hafifçe sırtını okşayarak uyuyor öyle alıştı 🤷😂
Deletedmom4018 Acemimom yok yapmıyor canım doğduğunda yapılan aşının ikincisi işte ateş vs yapmıyor ama 2 aylık aşı da yapıyormuş 😐
as_cn Hic korkmayın kızlar 2.ay aşısı da ateş huysuzluk yapmadi benim bebegimde.. gelince calpol verdim bir kac saat bekledikten sonra cok guzel atlattik hamd olsun 🙏
Aesbyram as_cn bizde ilk aşımızı olduk ateşsiz agrısız atlattık çok şükür 2. Aşıdan koekuyorum umarım onuda ateşsiz agrısız atlatırız
minikcancan Deletedmom4018 kaç cc veriyorsun? 1 aylık değil mi bebeğin? Ben geceleri mama veriyorum gün içinde anne sütü