Ysmnse Kızlar bebeklerinizin 💩 bulaşan kıyafetlerindeki lekeleri nasıl temizliyorsunuz elimde kirini akıtıyorum makineye atıyorum ama çıkmıyor 🙄
Cagla Ysmnse ben 40 derecede 2saate atiyorum gayette iyi çıkıyor hic kalmiyor bile,akitmiyorumda ben. Direkt atiyorum
Tubidy Ysmnse ben ön yıkmaya ariel koyup ana yıkamada sabun tozu kullanıyorum 🙈Demir ilacını bile geçirdi. Direk dökülen Demir ilacı lekemizde vardı kusmukla gelende ikisinden de eser kalmadı
zgbsr Ysmnse e bebekten baby me nün leke çıkarıcısını kullanıyorum gayet memnunum kaka kusmuk lekesi kalmıyor
EsininAnnesi Ysmnse Kurumadan hemen ıslatıp zeytinyağlı katı sabunla çitiliyorum çıkıyor.Normal beyaz sabunla da çıkıyormuş.
xbusrax zgbsr hemen mi kullanıyorsunuz yoksa beklemis lekeleri de çıkarıyor mu ? Ben de ondan almayi düşünüyorum.
Cagla Ysmnse valla özel bi deterjan kullanmiyorum. Kendimize kullandigmz deterjandan kullaniyorum. Ariel markasıda. Turkiyedede vardi galiba yanls hatirlamiyosam ben yurtdsindaymda.
Tubidy Ysmnse nasıl kaçırırsınız 🙈ikisi aynı anda konuyor benim makinem de ilk suyla ön yıkama deterjanını ikinci suyla ana yıkama deterjanını 😊
zgbsr xbusrax ilk aldığımda beklemiş lekeyide çıkardı biraz fazla.. bekletebilirsiniz çıkmazsa beyaz sabunla çitiliyorum hep çıktı bugüne kadar.. bence slın fiyatıda gayet uygun
Nurselcaglar Ysmnse Annemlerin yaptığı sabun var onunla önden yıkayıp çitiliuorum snra normal makinaya atıyorum