Makbuss17 Merhabalar Hamilelikte ve doğumdan sonra aşırı kilo aldım. Eşimle aramızda çok sorun oluyor tüp mide ameliyatı olmayı düşünüyorum. Bu ameliyatı olan veya çevresinde olan var mı ??
Guligul Makbuss17 once duzgun bir diyetisyene ve dahiliyeye gidin. Tahlillerinizi yaptirin, yaginizi, kasinizi, kilonuzu hesaplatin. Onlarin yonlendirmesine gore hareket edersiniz.
Mrvb99 Makbuss17 annem oldu geçen sene 15 kasımda 1 yıl olcak 109dan 72 ye düştü kendisi artık kilo vermek istemiyor yoksa daha da verir doktor damnerebiliriz işinde çok iyi
Durum_m Makbuss17 tamam haklısın ama bunu başaran var inan. Hatta şu an ınstg da takip ettiğim biri var o da 50 kilo verdi sonra hamile kaldı tekrar aldı şimdi yeniden başladı
Mrvb99 Makbuss17 ağrı sızı çok yok , sadece gaz çok oluyor yediğinde hemen doyuyor iyileşme süreci çok hızlı bence yağ aldırmadan daha kolay olduğunu düşünüyorum iyileşme sürecinin size bakıcak birisini bulun mutlaka benim teyzem bizde kaldı sağ olsun annemi eli kolu olmak için
Makbuss17 Vinividiviciii şimdi nasıl mutludur nasıl hafiftir ben 65 e düşsem o bile yeter ki Buda hayal benim gibi birisine
Mrvb99 Makbuss17 valla anneme yazamadım şuan ama benim galerye baktım annem 15 gün sonra yemek yaparken fotoüraf çekmişim belki daha kısa sürer emin olun pişman olmazsınız annem hayatından o kdr mutlu ki 40 yaşında şuan kendisi babam ona 2. Defa aşık oldu bence çok mutlular bunca yıl anneme hiç kilosunu yüzüne vurmadı ama annem zayıflayınca da çok güzel oldun falan demeye başladı herkes çok gençleştiğini söylüyor
Vinividiviciii Makbuss17 Çok mutlu aslında boşuna bunca yıl çekmişim diyor .Nefes alması yürümesi bile değişti ☺️
Mrvb99 Mrvb99 bugün annem geldi bize dedi ki ben hemen kalktım ne 15 günü dedi zaten 3 tane delik açtılar midemde ağrı yoktu sadcee midem küçüldüğü için gaz sancısı çok oluyordu dedi
minikbirbal Makbuss17 kayınvalidem oldu hiç memnun değil ne yese çıkarıyor günde bir bardak su bile içemiyor. Bence diyetle ve sporla bir deneyin olmazsa son seçeceğiniz ameliyat olsun. Sonuçta operasyondan sonra da kendi iradenizle diyet yaparak vereceksiniz kilolarınızı
Mom19 Makbuss17 120 kilodan 70 kiloya düştüm birazını kendim birazını diyetisyen desteğiyle .Tavsiyem önce bı yardım alın sonra ameliyatı düşünün .Çünki ameliyat olduğunuzda iyileşme sürecinde yeme şekliniz değişmezse tekrar kilo alma ihtimaliniz var.