Umut20 Merhabalar gazlı bebek anneleri sizler yediklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz neleri tüketiyorsunuz neleri tüketmekten kaçınıyorsunuz
Gamzeburkan Umut20 ilk zamanlar çok gazlıyken bakliyat, mercimek çorbası, çok baharat özellikle acı, gazlı içecekler bunları asla tüketmedim. Her yemeğimi kimyonla yedim. 4 buçuk aylığız bir süredir yiyorum bunları.
Zeynebimmmm Umut20 1ay 5 günlük oğlum çok gazlı kolik gibi baharat , bakliyat mercimek çorbası gazlı içecek bunları asla yemiyorum kahvaltı gaz yapmayacak 2 3 yemek yiyorum ayağımı sıcak tutuyorum gaz olmasın diye ama sürekli gaz oluyo nerden oluyo bilmem😂😂
Gamzeburkan Umut20 inşallah gazlı bebek çok zor bizim hala birazda olsa var sizin umarım en hızlı şekilde geçer ☺️
TugbaYvz Zeynebimmmm merhaba bizde 1 ay 3 günluğuz uykusu nasıl bebeğinizin bizimki sürekli ilgi istiyor hiç uyumuyor
Zeynebimmmm TugbaYvz gündüzleri yarı uyanık yarı uyuyo uyanık oldumu kucaktan inmiyo gecelerinde gaz sancimiz var malesef çok uyanıyo ikiniyo morarıyo resmen 😊