Elifim46 fistikcisahap bizde aylardır kabız oluyoruz birazcık geçiyor gibi oluyor ama geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık mamasina zeytinyağı katabirlirsin sabah akşam ağzına verebilirsin sürekli su icirin o da etki ediyor
Arhim fistikcisahap hayır canım. Anne sutu alan bebeklerin 10mgunnkaka yapmaması normal. Ek gıda alan bir bebek 10 gun yapmazsa catlar. Duphalac sabah aksam 1 tatlı kasıgı vereceksin duzenlı olarak hıc bırakmıcaksın. Benimde kızımda hep kabız yasamayan bılmez
birmelekannesi2 fistikcisahap canım Havuc u kaynat onun suyunu ver bizde cok ise yaradı 😊 kndısınıde verebilirsin faydası oluyor
Eylul06 fistikcisahap yaş incir verdim kurusunu ıslatıp blenderdan geçirdim öyle verdim kayısıda verebilirsin ama cok zorlanıyorsa fitille rahatlat sonra bunları düzenli ver kendisi yapar annesi
Sinem2 fistikcisahap bende iciriyorum ama ne bileyim yine de az geliyor sanki. Evet gerçekten içim acıyor bı akşam o kadar çok ağladı ki eşimi eczaneye gönderip libalaks aldırdım öyle rahatladı. Şimdi iki gündür yine kabız az az ve katı yapıyor
Sinem2 nlgn_nlgn zeytinyağı bende kullanıyorum ek gıda olarak verdiğim herşeye katıyorum ama mamasina günde bir kez falan. Günde kaç kez mama içiyor hepsine koysam bu sefer de günlük aldığı yağ çok fazla olucak. Gunkurusu dediğiniz kuru kayısı mi
fistikcisahap Sinem2 evet kuru kayısıdan bansedilor canım kayısının şekerpare diye satılan başta kurusu da var o da iyi oluyormuy
nlgn_nlgn @Sinem Sinem2 mama vermiyorm anne sütu ek gida aliyor evet kayısi bide medine hurmasinin puresini veriyorm gunluk 3 yemek kasigi zeytinyagi veriyorm
Sinem2 fistikcisahap yok şurup değil. Tüp şeklinde popoya veriliyor lavman yani. Daha küçükken bı gece yine çok ağlamıştı acile gitmiştik çok gaz varmış bu ilacı yapmışlardı anında kaka yapmisti. Yine öyle çok ağlayınca kabız olduğunu da bildiğimden gidip aldırdım
fistikcisahap YigitAlpsMom annelerimiz çok güzel yöntemler/tarifler veriyor kuzu not et sende yapmaya çalış inşallah kurtulur bebeklerimiz 🤲🏻🤲🏻❤️
Pares fistikcisahap bak canım bir tarif vereyim yarın hemen yap ben ne çektim kabızdan bebeğim mosmor oluyodu irmiği haşla kuru kayısı haşla ikisine blendır bas pekmez dök yedir bebeğe hemen yapar kakasını