muallimeanne20 Kızlar merhaba oğlumun giysilerinden lekeleri bir türlü çıkaramıyorum ariel kosla birlikte kullanıyorum yok önerebileceğiniz işe yarar fikirleriniz var mı deli olacağım artık
Hll20 muallimeanne20 bulasık makinesi parlaticisni denediniz mi? Benim koltuklarm,halilarm beyaz hep işe yariyor. Onu sıkıp sürtüyorum temiz bir bezle. Kiyafettede ise yarar diye düsünüyorum.
Lalin muallimeanne20 the elite home çamaşır suyu tozu aldım geçen günlerde. Kızımın kıyafetlerindeki lekeleri, yıkanabilir kadın pedlerimdeki kan lekelerini bile çıkardı. Ben çok memnun kaldım. 🤗
aysegultunc muallimeanne20 haklısınız lekeler çıkmıyor ama kimyasal kullanmak yerine daha doğal ürünler deneseniz daha iyi olabilir ☺️☺️ bebeklerin cildi çok hassas. egzama vb cilt sorunlarıyla karışabilirsiniz 😔 ben granül sabunla yıkayıp çift durulama yapıyorum tabi lekeler için çok etkili diyemem ama deneyebilirsiniz ☺️
Bittercikolatam muallimeanne20 bebeğimin kakası hep suratına yada yanlardan çıkıyordu bende hacışahir beyaz sabun kullanmaya başladım çok memnun kaldım ister elde ister makinede kullanın makine için normal rendeleyip deterjanlık bölümüne koyuyorsunuz yıkanıyor ama ben elimde tıkamayı tercih ediyorum hemen cıkıyor
muallimeanne20 Hll20 yok hiç denemedim çıldırmak üzereyim yeni aldığım bir kıyafeti on kere giydiremiyorum