Ravzam30 Kızlar bugun bi gözüm değdi kulağının arkaısna gözlerime inanamadım saçlarındakini tarakla alıyorum ama kulaktada ilk defa çıktığını gördüm nasıl temizleyebilirim
Zhnce Ravzam30 konaktan ziyade ıslak kaldığı için kabuk oluşuyor orda oglumda da oldu her seferinde kurular temizlerim Krem surebilirsin o kabuklar canini yakar bi sure sonra
Pcoslubiranne Ravzam30 benim oglumda da vardi kulak arkasi yagli oldugu icin cikiyormus artik kaniyordu bizimki egzamasi da var oglumun ama egzama kuru ciltte cikiyor ayni kremler fayda etmiyor. 1 yildan fazla ben temizledikce cikardi saglik ocagindaki doktor bir krem verdi o gecirdi tek seferde ama adini unuttum.Aile hekimine sorabilirsin. Banyodan sonra hemen kurula kulaginin arkasıni ds.
OncedenGurme Ravzam30 bebek yağı sürüp yumuşatıyorum. Sonra nemli temizleme pamuğu ile çıkartıyorum. Acımıyor yani en azından bebeğim ağlayıp huysuzlanmıyor
AslanUras07 Benim bebeğimin de kaş ve kaş üzeri konak vardı teyzem banyo öncesi zeytinyağ sürmemi ve daha sonra banyoda lif ile hafiften yıkamamı söyledi çok şükür geçti. Gerçekten zeytinyağ işe yarıyor bu arada Zeytin yağı ısıtıp soğuttum zeytinyağı