melodiprenses Merhabalar bebeğim 9 günlük sadece anne sütüyle besleniyor. Kakasının sarı olmasının normal olduğunu biliyorum fakat aklıma takılan kısmı pütürlü olmasında. Var mı bir bilgisi olan?
CanK melodiprenses anne sütü alan bebeklerin kakası pütürlü olur ilk kontrolümüzde doktorumuz söyledi. 2,5 aylığız kakası hep pütürlüdür. Çok normal sevgiler
Ensarmomy melodiprenses anne sütündeki yağdan kaynaklı olduğunu duymuştum. 2 ay 4 günlük oğlumunda hep öyle. Normal canım
Ozget melodiprenses benim bebegiminde oyle 3 ay 11 günlük. Kustugu zsmsn beyaz kesik kesik geliyorya o kakasinfa gibi. Fazlasi diyorlar hep kesik kesik olunca. Ama normalmis. Ben maydonaz yesem maydonaz gibide çıkarıyor bazen anlamadim bende 😊
melodiprenses Ensarmomy incir ve ceviz her gün tüketmeye çalışıyorum onunla ilgili olabilir mi? Sütün yağlı olması iyi bir şey o zaman. Sizin bebeğinizin kilo alımı nasıl?
Ensarmomy melodiprenses 1 ayda 900 gr aldı doktorumuz metabolizması hızlı ve hareketli bebek olmasına rağmen kilosunun iyi olduğunu söyledi ama bana sanki az almış gibi geldi
Agustosbocegi melodiprenses aa bende bir haftadir incir yiyorrum kendim icin 2 ayligiz ama basindan beri bizimkininde kakasi oyle
Muhammedd23 melodiprenses doktor hatta demişti şu kadar sürer felan bağırsakta anne karnında kalmış biseyler atılıyormus
melodiprenses Ensarmomy ayda ortalama 1 kilo civarı alması normal canım. Sağlıklı olsunlar da kuzucuklar