OzlemAlisa Goktug4343 okul oncesi ogretmeniyim. Calistigim kurumda bebek gruplarina (15-24 ay) adeda 2 yas kullaniliyordu. Bebegin ilgisine gore tabi ama ben icerigini beğeniyorum. Kizim 15 aylik yavastan baslayacagim bende.. hareketli kitaplar, cirt cırtli kitaplar cok seviyoruz simdiden.
melasya Goktug4343 ikili basit puzzle larla cok egleniyoruz hayvan figurlu bizimkisi.cikartma kitaplarindan etiket yapistirma da enteresan geliyo suan.kalem verince eline hemen heryeri boyamak istiyo.bende minik mum boyalardan aldim kocaman da kagit karaliyoruz bolca.kitaplari cok seviyo ozellikle is bankasinin hareketli kitaplari ck ilgisini cekiyo surekli anne oku oku diyo
Goktug4343 busra37 adım adım çok pahalı birde ayına göre içeriğine bakınca açıkçası evde yaptıgımız şeyler gibi geliyor
Goktug4343 OzlemAlisa biz şuan 18 aylığız bende ona başlıyım diyorum ama daha sonra okul dönemi sıkılırmı acaba
Volmine OzlemAlisa beni oğlumda 14 aylık ama genelde dikkat kartlarını çeviriyor oyana buyana sonra atıyor baktırıyorum isimlerini söylüyorum yok 🤣🤣arada ağzına koyuyor .yeni alkışı ve rap rap yapıyor ayaklarını 🤣bizim çocuk geriden mi geliyor ne
OzlemAlisa Goktug4343 sanmiyorum sıkılmaz aksine heveslenir. Yine de ilgisine alakasina bakarsiniz. Baktınız istemiyor kaldirip bi sure sonra tekrar denersiniz. Icerikleri cok eğlenceli
Goktug4343 melasya kitap okumayı seviyoruz kalem konusunda başdan hata yaptım silinebilir kalem verdim çiz oğlum heryeri dedim kalemler bitti 🙈diğer kalemlere sardı.
Goktug4343 OzlemAlisa teşekkür ederim tereddüt ediyordum alayım ozaman kitap çok seviyoruz belki dediğiniz gibi olur🙏
OzlemAlisa Volmine ay yook oyle dusunmeyin. Onun ilgi alanlari farklidir, daha oyuncudur. Benm kızım oyuncak sevmiyo genel olarak. Tarz meselesi yani😂 bide bizimki hep kitap defter goruyor bizde de o yuzden heves ediyor da olabilir
Volmine OzlemAlisa ilgi alanları dağıtmak karıştırmak ve arabayla oynamak. Tek olduğum İçin mi yeterli gelemiyorum . Baba diyor ama arada anne demiyor.dede gel deyde(teyze) haydı diyor 🤣🤣. Bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum 🤣 yok yok benim oğlan odun
Volmine OzlemAlisa be gibi etkinlikler yapabilirim . Bilişsel ve dil gelişimi için . Küçük motor ve büyük motor gelişimi gayet iyi ama ötekilerden biraz eksiğiz . Hayvanların bir kaçını öğretmeye çalışıyorum. İneğin sesini çıkarıyoeum mesela ama bakıyor bana gülüyor . 🤣🤣🤣normal mi?
OzlemAlisa Volmine normal bence ne guzel egleniyor minnak 😂 Bol bol kitap okuyup, kartlara devam bence. Hareketli ve cirt cırtli kitaplara bakin derim. Ilgi cekici guzel.. Bul tak puzzle, iki parcali puzzle guzel olur diye dusunuyorum