GamzEmre Bellamira verebilirsin canım iki üç çay kaşığı veriyorum kalanı ben içiyorum çok faydalı mide için doktorm önermişti sende doktoruna danış 👍
Enda Bellamira rezene çayı değil de hero babynin toz kaşık maması var rezeneli onu içiriyorum belki çay ağır gelirse mama dene istersen
DFM Bellamira bende veriyorum. Bide sabah akşam 1 çay kaşığı zeytinyağda veriyorum doktorum önerdi. Zeytinyağ hem tuvaleti için hem mide bağırsakları da besliyor dedi. Sende gönül rahatlığı ver derim 🙏
Bellamira SevcanEbrar çevremdeki herkes denedi bebeklerine iyi geldi 😌 evvel allah insallah gözede iyi gelir
Balcocuk2 SevcanEbrar çok küçükmüş canım ya isterseniz tane kimyon kaynatıp verin oda sancısını alır gaz yapmaz
betulbusra Benım doktorum rezene sakın verme onun yan etkısı olabılır dedı... Kımyonu sordum ondan 1-2 damla verebılırsın dedı Yanı damlalarında ıcerıgı cok ıyı degıl Kımyonda zarar vermıyor rahatlatıyor bebegımı
Mel-sin 1 ay 15 günlük kızım. Günlük 10 CC iciriyorum ben. Annelerimizde bize vermiş ne olmuş bize. Herkes veriyor. Zaten kolik bı bebek, onu da vermesem iyice gazdan duramicak cocuk