DilaraYigit1 Kızlar 4 ay 4 günlük oğlum var bugün sabah alttan iki disinin çıktığını fark ettim . Öneriniz var mı çok huysuz Ağlıyor uyku düzeni bozuldu . Siz bu dönemi nasıl atlattiniz 🙄
Ayseecrin DilaraYigit1 ya bizdmde 7 aylık alta 2 tane ufa diş var doktoara gösterdim bunlar geçici dis dedi yani dis cikarma belitisi dedi kizlar bu durumu yaşayan varmı diş belirtisi hemen çıkarmı dis kac ayda çıkar merak ettim
Tazeanne5454 DilaraYigit1 Benim oğlum 5 aylık iken çıkardı alttan 2 tane birden smdi üst ve alt kenar dış yerleri kabarik 5 ayindin beri huysuz uyku duzenimiz kalmadı halada dewam ediyor bu aralar dahada huysuz oldu yarın tam 7 aylık olucak Allah yardmcimiz olsun ne ek gida yiyor nede mama içiyor ne yapicm bilmiyrm
BusraG DilaraYigit1 eskiden soğan suyu sürerlerdi. Antibiyotik olduğu için ağrısını alıp çabuk çıkarmasını sağlıyor
DilaraYigit1 Ayseecrin altta canım iki tane . Minicik çıkmış patlamış damak yani bugün sabah elimi ağzına götürdu ısırdı parmağım acidi öyle fark ettim bende . Kaç gündür diyorum bu çocuk neden huysuz buymuş meğersem sebebi
DilaraYigit1 Tazeanne5454 ay eskisi gibi emmiyor bile çok huysuz .akşam 9 da uyuyan bebek şimdi 12 de zor uyuyor ağlama krizine giriyor . Nasıl geçer bu dönem bilmiyorum ama ben şimdiden yoruldum🙄
Ayseecrin DilaraYigit1 ya benikide uyumuyor geceleri geç uyuyor ağlıyor huysuz geceleri hem emmek istiyor
Tazeanne5454 DilaraYigit1 Ben 5. Ayından beri cekiyrm hala aynı ne adam akıllı yemek yapabiliyrm nede temizlik yatrdm gibi geri kalkıyor Allah yardmcimiz olsun vallahi ınsallh biran önce geçer çocuklarda perişan oluyor
Harvicell DilaraYigit1 3 ay 27 günlükken gördüm bende alttan 2 dişi şuna 5 aylık hiç bir şey kullanmadım bir kere çok huzursuzdu çok az calpol verdim
DilaraYigit1 Harvicell sürekli ağlamaklı oluyor, hıc bı şekilde memnun edemiyorum vallahi zormuş bu diş olayı