Selam kızlar, benim bebişim 3 ay 17 günlük, uyku programı uyguluyor musunuz bebişe, yoksa istedigindemi uyutuyorsunuz
Bebek canım benim kızım 1 ay 25 günlük akşam 9 en geç 10 da sallıyorum uyutuyorum sabah 7-8 gibi uyanıyo
Bebek ben gündüzleri uyutmaya zorlamak yerine onunla oynuyorum konuşuyorum bir de perde vs açıyorum ortam yeterince aydınlık olsun diye. Sonra tabi uykusu olunca uyuyor o ayrı ama genellikle oynamaya konuşmaya çalışıyorum. Gece olunca da gece lambası hariç tüm ışıkları kapatıyorum ve oynamayı kesiyorum uyutuyorum maşallah mis gibi uyuyor. Aralarda 1-2 kez kalkıyor onda da yine oynamadan konuşmadan emziriyor gazını alıp yatağına yatırıyor sallıyorum pıt uyuyor 😊 Biz de bugün 3 ay 13 günlüğüz 😊❣️
OlgaArslan aralarda süt için uyanmıyor mu?
OlgaArslan O nasıl oluyor ya Aralarda uyanmıyor mu ?
Yani bebişler bize program uyguluyo aslında 😂 Ama gece uyandığında hiç konuşmuorum altını aldıgım zaman falan mama yediginde gündüzleri tam tersi sürekli konusuyorum gece oldugunu anlayıp uyuması gerektıigini anlasın ve alışssın diye .. Bide gece yatırmadan önce kıyafetlerini değiştir sabah kalktıgında degiştir o ayrımıda anlasın .. Böyle böyle alışır 👏
KaraKedi uyanıyor ama maşallah geri uyuyor. 2 haftadır bu düzen var önceden hiç uyumazdı direnirdim ama bende direndim hep aynı saatte uyutmayı. Bide kundak yapıyorum özellikle ellerine çünkü çok sıçramaları var sıçradıkça uyanıyo zaten uykusu çok hafif aaa desen uyanıyo
humaninannesi61 gece saat 1-2 gibi uyanıyo yatarak emziriyorum zaten tam uyanmamış oluyo sonra yavaşça kaldırıp gazını çıkarıyorum tekrar uyuyo bide gece 4-5 gibi uyanıyo tekrar emiyo yine gazını çıkarıp uyuyo. 7-8 gibi uyandığında kaka yapmakla uğraşıyo ve ağlıyo o derdi olmasa belki biraz daha uyur
humaninannesi61
bianneeee yani sizin tükettiğiniz süt ürünleri bebekte alerji yapıyor olabılır
OlgaArslan Hee o zaman bu normal canım. Aman MaşaAllah kimseye söyleme ben şahsen söylemiyorum😀
OlgaArslan aynen kuş uykusu oluyo ☺️ Ben satamıyorum hiç sevmiyo basıyo yaygarayı ama ilk aya nazaran ikinci ay sıçramaları daha azaldı üçüncü aya giricez bakalım hayırlısı 😇
humaninannesi61 maşallah diyelim ama çok çektim hiç uyumazdı 2 haftadır o bana direndikçe ben ona direndim ama bu sefer gündüz az uyuyo 😄
OlgaArslan Gündüz uğraş istiyorlar evet😍
KaraKedi inşallah bizde de azalır. Bide bazen uykusunda durup dururken ağlıyo zor susturuyorum sizde oldu mu böyle
humaninannesi61 malasef öyle oynuyorum yoruluyo uyuyo ama yanında durmazsam hemen uyanıyo hiç bi işimi yapamıyorum inşallah bu durumları geçer
OlgaArslan evet bendede oluyo son bi haftadır başladı ağlıyo uykuda geri uyuyo neden oluyo acaba 🤔
OlgaArslan bebeklerin sıçrayış dönemleri varmış belki onlardandır Harika haftalar diye bi kitap var sipariş verdim fırsat buldukça okuyucağım bakalım çok öneriyo herkes
OlgaArslan Aynen öyle yarım saat bile bazen 😪 2 ayağım 1 papuçta iş görüyorum valla🤷🏼♀️
KaraKedi bizdede 3 gündür var bu uykusunda ağlıyo sakinleşince geri uyuya kalıyo ama sakinleşene kadar hıçkırarak ağlıyo ben çok panikliyorum o öyle olunca nefesim duruyo
OlgaArslan ay canım ya 😞 ben yüzünü saçını okşuyorum gaz sıkıntısı var mı sizdede?
KaraKedi olmaz mı kakayı bile 4 günde bir yapıyor ıkınırken ağlıyor 😔
OlgaArslan hangi Damlayı kullanıyorsun bende denedim bi kaç tane nurse Harvey’s iyi geldi kakayıda sulandırıyo
humaninannesi61 yarım saat olsa şükür edecem o derece bi gözü açık beni izliyo diyer gözüyle uyuyo o şekilde yani 😊 çok şapşik bi kızım var ama dünyaları değişmem 😍