Bugraninannesi_ Oğlum 10 aylık ama hiç su içmek istemiyor emmedi mama ve ek gıda alıyor ama suyu içince bir yudum alıyor ikinciyi geri atıyor uykuda da denedim ayni sekil bi ara içiyordu 3 4 yudum da olsa ama şimdi tekrar icmiyor 🤦🏻♀️
Mihtesemanne Bugraninannesi_ benim kizim da 1 yaşına kadar çok zor içti suyu şimdi 17 aylık sulugunu alabileceği bir yere koyuyorum gidip içiyor
Purple13 Bugraninannesi_ canım benim bebeğimde 10 aylık mama ile besleniyor doktorumuza sormuştum. İstediği kadar içer zorlama dedi. Teklif et bardakta kaşıkta biberonda dene zorlama demişti
Sevdanurr Bugraninannesi_ benim bebegimde emmiyor bnde mama kullanıyorum sıkıntı yaşadınız mı mama konusunda
Bugraninannesi_ Deletedmom11 bardakla ve su biberonu ile bide dedim özel su alım e bebek ten herkes seviyor içiyor yazmış diye onu da denedim yok içmiyor kendi ağzı da var o suyun ama icmiyorrr
Deletedmom11 Bugraninannesi_ ben kızıma suyu değilde meyve sularını falan pipetle içirmeyi sevdirmiştim. Meyve suyunu önce kendim ağzıma alıyordum. Kendi ağzımla kızımın ağzına pipeti sokuyordum 😁 ve sadece meve suyunu onun ağzına ittiriyordum 😁 pipetle içmeyi hiç bilmezdi mesela hem böyle pipeti öğrendi hemde çubukla çekmesi ona zevkli geldi. Suyu hep bardakla içip sevmişti suya bişey diyemiyorum ama alternatif çok yöntem var belki denersiniz inşallah sever. Zaten zeytini falan kendi ağzımda çiğneyip verirdim o yüzden ağzımdakini onun ağzına gönderme konusunda tereddüt etmedim :)
Mihtesemanne Bugraninannesi_ fazla susuz kalması tabiki iyi değil ama doktorumuz içmediği sürede zorlama demek ki o kadar içmek istiyor demişti tabi anne yüreği ben bunu kendime çok dert etmiştim orası ayrı 😂
Hayat63 Bugraninannesi_ ya şöyle yaratır ek gıda alıyor artık su içmemesi demek kabızlık demektir su içsin ki kabızlık yapmasın
Bugraninannesi_ Deletedmom11 güzel bi yöntem ama virüs var bunu yapmak bana göre doğru değil birde biz herseyi kendine ait kullanmayı seviyoruz yanı ayni bardaktan bile su içmeyiz ki bu şartlarda doğru olan bu o yüzden bu yöntemi deneyemicegim gene de teşekkürler 🙏🙂
Bugraninannesi_ Mihtesemanne birde mama da suyla yapılıyor o karşılıyor diyorlar ama bence doğru değil nasıl biz Çay içiyoruz geçmiyor susuzluğumuz onun gibi yanı 😅
Bugraninannesi_ Sevdanurr çok şükür yasamadık ne gaz ne sevmeme mesela sma kullanıyoruz 800 gr alıyorum bazen geç oluyor alacağım yer kapalı oluyor bazen para olmuyor bebelac alıyorum onu da içiyor yada Başka Mama yanı ayırmıyor oda öyle alistirdigimdan olabilir çok nama da denedim çünkü birde erken doğdu prematüre maması ile başladık malesef 😕
Deletedmom11 Bugraninannesi_ şimdi 16 aylık tabi bunu yaptığımda 10 ay önceydi 😊 muhtemelen bu zamanda olsa bende yapmayabilirdim ,
Sevdanurr Bugraninannesi_ ben bir aylık bebek kontrolüne gittim cumartesi doktor bana anne de süt yoksa veya emziremiyorsa ya kanserdir yada bebekte sıkıntı vardır dedi hastalık olark hiç bir sıkıntı yok aslında hiç böyle bir şey duydunuz mu
Deletedmom11 Bugraninannesi_ suyu içmesinde hiçbir sıkıntı yoktu suyu çok sever hala içiyor , meyve suyunu tatlı olduğu için hiç sevmezdi. Şimdi bir oturuşta 200-250 ml meyve suyu içiyor ☺️
Deletedmom11 Bugraninannesi_ belki suyun içerisine limon elma armut veya başka tatlandırıcı birşey katarak aromasını ufak çaplı değiştirirseniz sever 🥰
Bugraninannesi_ Sevdanurr hayır duymadım böyle bi sacmalik mi olur ya bebek emmedi ne yapicaz peki Aaa ben hastayimdir kesin ben annelik yapamıyorum falan diye. Tribe mi girelim doktorlar bunu mu istiyor yani anlamadım benim sütüm vardı yok değildi ama bebeğim emmedi ne yapabilirim ki yani sagdim Sağarak verdim bir yere kadar bir yerden sonra sağarak da kesiliyor süt bebeğin emmesi gibi olmuyor ki