meryembrl Şu çok övülen bimin cam bezi hani silipte kurulanması gerekmeyen o meşhuuur cam bezinin fotosunu atar mısınız 😅 bi de sizce silvanın cam bezi mi yoksa biminkini mi alayım ? Malum fiyat farkı var arada kararsız kaldıımm
Unknown meryembrl Bende merak ediyorum. Bir abla öve öve bitirememişti hangi markaydı hatırlayamadım da . O gazla tüm camları sildim, sonra bir baktım ki hep iz kalmış. Yorulduğumla kaldım yani. 😓
Bebekliev meryembrl bezde önemli tabi ama kullandığınız ilaç da önemli bn suya şampuan döküp sildim pellanın beziyle silerken hiç kurulmaya gerek kalmadan kurudu hemen 3 adet bez 60 TL çok güzel sılıyor toz bırakmıyor
Albertosss meryembrl ben netten aldım şu temizlik programındaki Kadir’in bezlerinden 3 tanesi 60 tl kargo dahil ama çok beğendim ebatıda güzel
meryembrl Bebekliev Albertosss yaa ben silvanınkini sipariş verdim o da 3 tanesi 65 lira. Aynı işi görür diye düşünüyorum. Kimyasal bişey kullanmamak gerekiyomuş sadece
Albertosss meryembrl evet canım ben bugün camları sildim Harika toz falan bırakmıyor diğer türlü uğraş dur 🥴
SinyorinA meryembrl camda denemedim ama mobilya tv falan cok iyi siliyor sadece bezi yıkayıp iyice sıkmak gerekiyor cok pratik 😇