Arifcanmoms1 Kızlar görümcem 15 gündür doğum yapmış bir kızı var ama sürekli ağlıyor mama+meme gidiyor gaz için biogay aldık kakası çisi de düzenli ama çok kendini kasıyor ve karnını ovalayinca ağlıyor gazını rahat çıkarmasına rağmen sizde sebebi ne olabilir
Deletedmom9 Arifcanmoms1 Sebebi gazı çıksa da gazı olması. Gaz damlası ve bağırsak düzenleyici kullanın kullanmadan önce bir doktora gidip konuşun. Yenidoğan dönemi henüz bağırsakları düzene girmediği için sindirememe durumu çok normal. Anne sütüne göre mama biraz daha zor sindirilir. Dik şekilde besleyin biraz ayaklarını sıcak tutun duş aldırın. Gazını her beslenmeden sonra çıkarmayı da unutmayın.
Mrngz Arifcanmoms1 ah bu gazdan bızde cok cekmıstık gazını agızından da cıkartmayı deneyın mutlaka 15 dakıka ovalayın sırtını asagı yukarı daıresel sekılde relactax kullanmıstım ben hayat kurtarıcımız oldu resmen tamamen bıtkısel denemenızı tavsıye ederım1 gun faydasını goremez ama 2 gun mutlaka faydasını gorur
Bdbd Arifcanmoms1 gaz ilaçının etkisinş göstermesi bir kaç günü alabilir bizde bir ayda anca etkilemişti birde gazı cıkınca hemen bitti demeyin cünkü bu bir serüven alısın bebeğim bagırsakları alışana kadar gaz cıkarmasına yardım etmelisiniz desteklemelisiniz masaj yapın karın bölgesine bisiklet hareketi yaptırın ayaklarına sırtını ovun düzelicektir birde bebegi sıcak tutun
mom-11 Arifcanmoms1 benim bebeğim 3 bucuk aylık. 3 aydır gaz sancısı cekiyor. Geceleri biogai veriyorum bende. Gündüzleri de sabah ve öğlen zinco veriyorum yinede baş edemiyorum gazıyla. Gun icinde de akşam yatarken de çıldırmış gibi agliyor sebepsizce gaz masaji yapipta 10 tane ard arda gaz cikarttiriyorum yinede rahatlayamadigi gün oluyor. Bende 6. Ayi bekliyorum. O zaman bir çoğu geçiyor diyolar ama bu seferde diş cikarma basliyor. Anlayacağın biri biterken diğer sıkıntısı basliyor bebeklerin.