BalDoruk Kizlar boyadan yipranan saclariniza ne tur dogal maske yapiyorsunuz. Malum ise yarayan maskeler 250 300 lira. Boya parasi kadar maskeye vermek istemiyorum
Fatmadoglu BalDoruk canım Ben de Doğumdan sonra saçım yandı. Şuan iyi durumda çok şükür. İnstagram hesabım ayparehatun istersen oradan yaz bana sana detaylı Bilgi vereyim
Anne24 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum saçıma çok işlem oldu çok açıldı sarı kullandm sonra koyuya döndüm ve cok yıprandı düzenli kullanınca sonuç alırsın
BalDoruk Anne24 nasil kullaniyorsunuz evde var ama nasil kullanicam surup bekletip yikicak miyim. Bide kati halde onu isitip sivi hale getirip mi kullanayim yoksa oyle mi sureyim
Esdoel BalDoruk eline al canım ovala hemen çözülüyor isitmana gerek yok ben iki çocuğuma da sürüyorum 6 aylıktan beri çok güzel saçı besleyip uzatiyor
Anne24 BalDoruk elinize alınca erimeye başlıyor hemen diplere boylara masaj yapa yapa uygulayın ben bayagı sürüyorum bol bol en az 1 saat bekletin öylece yıkararkende önce kuru saça şampuan dökün kolay arınıyor öyle