Busegokce Kızım 4. Ayına yeni girdi. Sadece mama ile beslenmeye başladı sütüm yetersiz olup doktor kontrolünde. Kontrolü vardı bugün bu ay 800 gram almış sadece. Emzirirken 1 kilo alıyordu hızlı şekilde. Neyi nerde eksik yapıyorum? Lütfen aydınlatır mısınız.
GUBILIK Busegokce min 600 gr yeterli ki zaten. Masallah iyi almis. enzirme danismanlarindab destek alin bence, emzirmeye donebilirsiniz.
asyasare Busegokce yanlis yaptiginiz bir yer yok. bebekler 4. aydan itibaren artik her ay 1 kg almasini beklemeyin. hareketleniyorlar. hele hele 6. aydan sonra emekleme donme surunme vs derken benim kizim 500 gram almisti o ay
cge_14_2020 Busegokce artık bu aydan sonra bir kilo almasını zaten çok beklemeyin hareketler artıyor ve enerji de ona göre değişiyor. Mama miktarında artış yapabilir ya da besleme sıklığını arttırabilirsiniz
Busegokce GUBILIK evet cuma günü randevu aldım. Sütüm varken en azından emzirebildigim kadar emzirsem benim için kafi🧡
aaysegulde Busegokce 4. Ayda 800 gram alması çok normal. Eskiye göre giderek daha az almaya başlayacaklar çünkü hareketler arttı. Biz de 4 aylığız 600 gram aldık bu ay güzel beslenmesine rağmen. Çok iyi telaş yapmayın 🧡
Busegokce aaysegulde oh icim bir rahatladi çok çok teşekkür ederim. Allah uzun ömürler versin miniklerimize😍