Ikrazumra19 Bknur valla dun gece saat 4 e kadar salladim hala salliyorum suan ayagimda bizdede durum cok farkli degil uyku sıfır miz miz surekli dis olabilir canim
BabyLinda Bknur muz verdiniz mi? muz yediyse içerisindeki lifler öyle siyah çıkıyor.endişe etmeyin.geçmiş olsun
madambovary Bknur bebeğiniz kaç aylık. Ek gıdaya yeni başlayıp muz yedirdiyseniz kakasında siyah iplik gibi şeyler görürsünüz. Muzun içindeki lifler onlar korkmayın. Alışınca geçiyor.
coco_chanel madambovary bende emziriyorum geçen hafta kendim muz yedim iki üç gün sonra bebeğimin kakasında vardı benim de böyle şeyler emzirmeden de geçer mi benim de mi oydu acaba bi bilginiz var mı
Kizimkizim Muzu ikiye bölüp ortasındaki lifli yeri alıyor bazıları çay kaşığıyla, o zaman olmuyormuş. Benimkinde dr ilk 1 2 yemesinde çıktı sonra alıştı. Basta çok korkutucu bir görüntü oluyor haklısınız
madambovary coco_chanel Öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım açıkçası. Bebek direk muz yiyince oluyor. Ek gıda alıyor mu bebeğiniz. Almıyorsa gözlemleyin devam ederse doktorunuza sorun daha sağlıklı olur.
coco_chanel madambovary yok henüz ek gıda yok ama bende burda okuyunca aklıma o geldi takipte kalayım doktoruna da danışayım yine karşılaşırsam cok teşekkür ederim ilginiz için 😍😍
gozde__ Bknur ay ben başlığı kafasında diye okudum aklım çıktı 😓Allah şifa versin geçici bir şeydir belki de ek gıdayla alakalıdır canım