DelalZeynep Arkadaşlar kızım 10 gün sonra 1 yaşına girecek ama yeminle geceleri en az 7 defa uyanıyor bıktım attık yaşına girecek halen böyle. Bebeği böyle olan var mı
Azizeguney DelalZeynep aa bizim kızda tam tersi 1 yaşına girince gece uyanmalarını kesti ya belki dşi çıkıyodur ataktır canım ya geçince düzelir inşallah bizimde düzeldi ama bozulabilir
Busraylmaz1 DelalZeynep bende aynıyım, aşırı kalkıyoruz ama üstten 3 diş beraber geliyor, galiba onun zorluğu. Haliyle bizde serseem gibi oluyoruz çok kalkınca 😔
Mervecom DelalZeynep oğlum 15. Ayına giricek nerdeyse doğduğu andan itibaren böyleyiz. Artık gece kaç kere kalkıyorum sayamıyorum siz düşünün🤷🏻♀️
Nazlicicegim DelalZeynep Var tabi olmaz mı. Bizimde maalesef doğduğundan beri uyku sorunu var. Kızım 2 yaşına girecek geceleri hala sayısını bile artık hatırlamadığım kadar kalkıyor. Gerçekten yoruldum artık ne gece uyuyorum ne gündüz dinleyebiliyorum 😩😩😩
DelalZeynep Azizeguney canım dişleri çıktı şuan diş sıkıntısı yok doğduğundan beridir böyle artık yorgunluktan hep hasta oluyorum yetersiz kalıyorum
ESRA_07 10 aylığız bizde aynıyız 73948 defa uyanır mızırdar 🤦♀️ hele bu ara iyice abarttı. Üstten 4 diş aynı anda çıktı, birde atak döneminde. Bekliyorum bakalım.
teomom DelalZeynep 5kasim doğumlu oğlum atak dönemi değil yeni diş de cikarmiyor. Saat başı uyanıyor neden uyaniyor çözemiyorum sinirlerim alt üst oldu. Bu yüzden doktora götürmeyi düşünüyorum.. uyumasi için bitki çayı hatta ilaç bile sormayi düşünüyorum o derece mahvetti. Siz emziriyor musunuz ? Gece emmesini de kestim ama hala aynı emmek istemiyor ama uyanıyor ağlıyor geri uyuyor benim uyumam daha uzun sürüyor tabi.
DelalZeynep teomom evet aynı işte benim de kızımda böyle açtır diyorum emdirmek istiyorum emmiyor ağlıyor ama 20 dk ya bi kalkıyor benimde sinirlerim alt üst valla işaç vermekte istemiyorum çok karşıyım bu benim fikrim ama rezene içiriyorum ama hiç faydası yok
teomom DelalZeynep ben bitki çayı bile icirmedim ama gerçekten çok zorlanıyorum sabahları hiç enerjim olmuyor doktora gidip danışmayi düşünüyorum çünkü olacak gibi değil 😔😔😔
Denizoglum DelalZeynep varss bi çağresi bana da soyleyin dogdugundan beri ayni 1 yasina girdi hatta 1 yas 13 gunluk artik bi gun sinir krizi gecirecem diye korkuyorm biktim artik bende :(