Eylul_20 Tam 2 ay oluyor doğum yapalı hala kanamam bitmedi ped kullanıyorum sürekli böyle olan varmı doktora gitmelimiyim hamilelik süresince cinsellik yasamadk smdi de kanama bitmiyo eşim de sürekli soryp druyo npxam bilmiyorum
glbgci Eylul_20 benim yaklşık 80 gün sürdü doktorum ilaç verdi adet oldum ondan sonra kanamam kesildi bence sizde bir doktora gidin
mysweetbaby Eylul_20 benim de 65 gün oldu ara ara devam ediyo hala 40ta bitti abdest aldım 3-5 gün sonra tekrar başladı az az adet mi değil mi bilmiyorum şimdi yine bitti gibi
Deletedmom0099 40 günden sonraki kanama özüre girer gusul alıp namaz kılabilir, cinsel ilişkiye girebilirsiniz benimde 60 gün sürdü kanamam, 1 ay sonrada regl oldum
Deletedmom0099 Eylul_20 hijyen bölümünü bilemem tabi ama dinen yasak değil illa istiyorsa prezervatif kullanabilir
Deletedmom0099 sirdaass 5 yıl yatılı kuran kursunda okudum, hafızım hayızlı sayılmıyor lohusa kanaması 40 günden sonra özüre girer https://www.google.com.tr/amp/s/sorularlaislamiyet.com/lohusalikta-kirk-gunu-as-kanamalar-ozur-sayilir-mi%3famp