Hulyaaa Kızlar merhaba. Meme den keserken aji oje deneyen oldu mu ? Oğlum 22 aylık meme den kesmeye çalışıyorum ama yapamıyorum naptiysm olmuyor . Bı arkds acı oje dene dedi ama kararsız kaldım içinde kimyasal vs varmıdır acaba ? Arkadaşıma kalsa zararı yok diyo tırnak yiyenler de kullanıyor vs diyo ama bilemedim
ebz09 Hulyaaa lutfen oyle bir yontemle kesmeyin. Hem zararli da birsey. İnternetten arastirin ya da burda arama yerine aratarak bakin emzirme nasil birakilir diye. Cok guzel oneriler var. Azalta azalta cocukta hazirsa eger biraktirilir. Gunduz unutturulur gece yatmadan once karni doyurulup yatirilir. Zamanla rayina oturur hersey
cansuaydin Hulyaaa siz daha doğrusunu bilirsiniz ama keşke böyle yapmasanız.. bu şekilde memeden kesmeler güvenli bağlanmaya zarar veriyo maalesef, yavrunun en güvendiği besini,huzuru anne memesiyken bu şekilde bı veda onu yaralar bence annesi..
Meriwa Hulyaaa canm yengem memesine siyah oje sürdü öyle bıraktı yeğenim ama ojeye dokunmadı temas etmedi kaka olmuş pis olmuş dedi gitti gitti açtı baktı hep siyah görünce zar zor geçti o süreç tabi doğrusunu yanlışını bilemem 🤷♀️ Tek tavsiyem memeden bıraktırırken yanınızda mutlaka destek olsun cok zorlanmıştı bizimkisi sizinde göğüsleriniz şişip ateş yapıyor çünkü bilginiz olsun
Minik-mucizem Hulyaaa merhaba uzun zaman olmus bende acı oje duydum nasıl yaptınız kesebildinizmi 24 aylık olcak kesmek istiyorum cünkü meme bagımlısı uyumuyo gece işe yaradımı
Hulyaaa Deletedmom5284 ee bu tirnaklarini yiyen çocuklar da yiyor ozaman yaa 😃😃 ay kafam allak bullak napicami.sasirdim artık emzirmeyi kesmemiz lazm.ama beceremiyoruz işte henüz ,😃
Benibisall Ojeyi tenine surmek senin icinde cok zararli. Sabir taşı al aktardan oda aci hem rengi yok meme aci olmus artik istersen bak de meme aci gelince zaten bırakıyorlarmış.