Damlaklnur Bebeğim şu an 3 aylık doğduğundan beri her ay bı kilo alan bebeğim bu ay sadece 300 Gr aldı sizce nedendir ne yapmam gerek bazen emdigini kusuyor bazen emmek istemiyor ama çoğu zaman emiyor sütumde var
Anne19 Damlaklnur doktora gittin m cnm ben benmde sütümden doymuyordu cnm mama veriyordu birazda mama sayedinde kilo aldı cnm
Atomkarinca Damlaklnur 3 ay 9 günlük kızım ilk 2 ay bizde 1 er kilo aldik geçen ay 700 gr almış 3. Ayda bazı bebekler az alıyor dr yada ebeniz bişey dedi mi kilosuyla ilgili kızım 3. Ay kontrolünde 5600 gr di normal kilosu dedi 2700 le hastaneden çıkmıştık sizinde doğum kilosu ve ayına göre normaldir belki kilosu
Atomkarinca Damlaklnur kilosu kötü değil annesi bu ay daha iyi belli olur takviyeye ihtiyaç varmi 3 aydan sonra az alıyor kiloyu bebişler ben bu ay 500 gr alsa dua edicem sütüm de azaldı diyet yapıyorum alerjisi olduğu için
Elfydr Damlaklnur benim bebeğimde 2 ay 7 günlük. 2 aylık kontrol de doktorumuz bu aydan sonra yüksel kilo alımı bekleme 500 600 gram alsa yeterli dedi. Bizde ilk 2 ay 1 kilo aldık ama bakalım 3. Ay kontrolde dediği gibi mi olacak. Beslenmemiz normal anne sütü alıyor ek birşey vermiyorum. Aynı şartlarda kilo alımı düşecek mi bende merak ediyorum