busra2093 Bebeğim 7ayı bitirdi ancak sürekli kucaklanmak yada örümceğe binmek istediği için kendi başına oturamıyor sürünmüyorda emekleme çabası yok sizce erken mi aceleci mi davranıyorum ? Sizin çocuklarınız kaç aylıkken emekledi
Emineyilmazz busra2093 1 yaşına az kaldı Emeklemiyor ben 1,5 yaşında yürümüşm hiç emeklemeden dert etmeyin. 😊
safiyetumbak12 busra2093 bnm 4 ccgum vr hpsde 4 ayllkkn attm yre ittire o yna bu tma ogrndi bcım tcrublym
asz busra2093 8 ay 5 günlüğüz emekleme hak getire kardeşim.bana da herkes sen alıştırma yapmıyorsun ondan diyor ama keşke herşeyin bi zamanı olduğunu ve acelemiz olmadığını da bilselerdi.ben he he deyip geçiyorum ne anlatıp ta yorucam hem ağzımı hem beynimi.sinir kat sayıma yazık..
Efeninannesiii_ 7aylikken surunuyordu ama 9aylikken emekledik biz ama klasikleşen bir cümle var"her çocuk farklıdır ". :)
busra2093 BKumsal ahh benim kızımın adıda kumsal 😍😘 herşey normal hatta önde bile gidiyor ama emeklemiyor ve oturmuyor illa bi tarafa devrilip ağlıyo
Alya_sare busra2093 oğlum emeklemeden yürürüdü kızım 9 aylıkken tam anlamıyla desteksiz oturdu 10 aylıkken emekledi 1yasında yürüdü emeklemek gelişim belirtisi değildr zaten 7 aylık bebeğin oturamamasıda normaldr