Burcakmstftmr
[bilinmeyen] pudra zararlı olduğu için kullanmıyorum bence sizde kullanmayın gerek te duymadım ben hiç 💞 zararı içeriğinde ki maddeler yüzünden olduğunu okumuştum kimyasal kanserojen maddeler içerebiliyormuş
araskuzumm0918
[bilinmeyen] kullanmamlısın tatlım zararlarınınnetten aç bak ,
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] öyle bir çok ley zararlı ama içeriği organik olan kimyasal paraben sles sls boya sodyum benzoat BHA içermeyen ürünlerde var pudra zorunlu bişey değil bence pişik olunca krem yada kantaron yağıyla tedavisi sağlanıyor daha minicik yavrularımıza kimyasal yüklemenin bi anlamı yok bence zorunlu olmadıkça. Zaten büyüdüklerinde fazlasıyla karışacaklar en azından elimizden geldiğince sakınmalıyız diye düşünüyorum
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] pişik olmadan sürmeye gerek yok bence ben pişik olmaya başlayınca sürüyorum pişik geçince bırakıyprum önlem amaçlı arada bir süre bilirsiniz yine isterseniz çokta sürersek teni öyle alışır kremsiz durmaz diye düşünüyorum 💞
CeyNur
Ben hic kullanmadim cok zararli
Pisik kremini hafif pembe olduysa cildi kullaniyorum
Happybaby
[bilinmeyen] ben pişik olduğunda kullandım bi süre bizler de pudralarla büyüdük sadece eskiye nazaran şimdiki pudralar sağlıklı değil sanırım kullanmayı bıraktım pişik geçmedi geçmeyen pişik 'te bebegimin poposunda enfeksiyon nedeniyle şişlik oldu
aysetunckilicfirat
Pudrayı ben de burnuna boğazına kaçar da tıkanır diye hiç kullanmadım. Annemler çok baskı yaptı kullan kıvrım yerlerine diye, aldım ama istemedim kullanmak öylece duruyor şu anda
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] 👍❤😁😘
Happybaby
[bilinmeyen] evet canım ya 1hafta oldu krem yazmıştı doktor ordaki şişlik iğne ucu kadar bi yerinen patladı 2 gündür iltihap aktı kuzum oturamadı bile üzerine şükür bugün biraz daha rahatladı böle poposunun kenarında apse olmuş gibiydi
Happybaby
[bilinmeyen] yok canım diş belirtisi olduğu için geçmeyen pişik vardı bende pudra geçirir diye düşündüm bi faydası olmadı pişik enfeksiyon kaptırdı bi anda farkettim keşke dedim pişik kremi alsaydık bidaha hiç faydası olmayan pudrayı kullanmam
Srht
[bilinmeyen] pudra solunum yoluyla akciğerlere kaçabiliyor ve içerisindeki maddeler akciğerde yok olmuyor o yüzden kullanmayın dedi doktorumuz.
Deletedmom444
[bilinmeyen] çok toz olarak dağılıyor ya ciğere yapışıyormuş zamanla hastalığa çeviriyor ben johansson baby nin aldım bir kere.kullandım zararlarını duyunca bıraktım hemde daha nemli bırakıp pişire daha çok sebeb oluyormuş artı yumurtalık kanserine sebeb oluyormuş onun yerine bitkisel kremler var onları kullanın