Sevdadenizzz Kızlar bebeğim çok gazlı eczaneden bu damlayı aldık aranızda kullanıp memnun kalan var mi 25 günlüğüz bu arada doktora sormadan aldık bi zararı olurmu daha kullanmaya başlamadım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim ☺️
elfozyil Sevdadenizzz kullanıyoruz 8 damla 3 öğün. Gazı var ise kullanabilirsiniz. Zaten hemen başlanıyor :)
MeryemSu Sevdadenizzz Öncelikle şunu söyliyim doktora sormadan asla hiç bir ilaç kullanmayın bebeğinize.Ben kullanıyorum benim bebeğim 4 aylık iyi geldi ama her bebek farklıdır tabi sizinkine iyi gelir mi bilemem.
Ebrarliva12 Sevdadenizzz hayır hic bi zararı olmaz zaten gaz damlasıdır bebegim daha 3 günlük tu doktor yazdi bana ve gercekten cok cok memnunum bebegim onunla uyuyor ve rahatlatior fiyatı da cok cokk uygun 5 liraya bi ara biogaia aliiyim belki daha iyi gelir dedik 80 liraya aldım ve gercekten hic bi yarari olmadi tekrar metsile donduk cok memnunum ben
Tugbabu59 Sevdadenizzz devletin karsıladıgı tek gaz damlası şöyleki her bebekte her gaz damlası aynı etkiyi yapmıyor bize metsil de denedik bir sürü sey ama biogaia iyi geldi mesela deneyeblrsn her bebege veriliyor
FikriyeAli Evet ben 38 günlükken kullanmaya başlatmıştım kolik olmuştu 2 güne normale dönmüştü yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra da bıraktık simdi cok iyiyiz ve cok memnun kaldım
Asel_2020 Valla bende onu kullnadim ama gazı cikiyir ama sancı geçmiyor dün sap simlex diye bi ilaç verdi doktor onu kullniyirjm bakalım suanlik iyi
Tugce6767 Sevdadenizzz canım mestilin içeriğini araştırırsan pek önermiyorlar,biz sab simplex gaz damlası ve biogaia probiyotik ikisini birlijte kullanıyoruz .çok faydasını gördük biraz pahalı ama içerikleri temiz .doktora danışarak bunları almanı tavsiye ederim